Afrodita Anti-Cellulite Boost anticelulitna krema z grelnim in detox učinkom, 180 mL

Afrodita anticelulitna krema z grelnim in detox učinkom je namenjena odpravljanju neprijetnega videza kože na problematičnih predelih. Afrodita anticelulitna krema z grelnim in detox učinkom je namenjena odpravljanju neprijetnega videza kože na problematičnih predelih.
33163 33163
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita anticelulitna krema z grelnim in detox učinkom je namenjena odpravljanju neprijetnega videza kože na problematičnih predelih.

Prednosti in lastnosti anticelulitne kreme

  • grelni učinek
  • z izvlečkom cekropije
  • prijetnega vonja
  • primerno za vegane

Delovanje anticelulitne kreme Afrodita Anti-Cellulite Boost

Anticelulitna krema Afrodita je vaš novi zaveznik v boju proti neprijetnemu videzu kože. Celulit je težava, s katero se spopada večina predstavnic nežnejšega spola. Čeprav se zdi neverjetno, ga imajo tudi ženske, ki so sicer zelo fit in vitalne. Zakaj torej celulit nastane in ostane?

Celulit ali pomarančna koža je zelo nepriljubljen pojav. Gre za neprijeten izgled kože, ki ga povzroči zadržana voda med plastmi maščobe. Koža se zato naguba, ustvari majhne luknjice in temu pravimo celulit.

Vendar je količina celulita na problematičnih delih možno zmanjšati in hkrati ublažiti izgled pomarančne kože. Če izberete kvalitetne kreme kot je Afroditina anticelulitna krema z grelnim in detox učinkom, boste kmalu opazili napredek.

Krema z grelnim in detox učinkom vsebuje izvleček cekropije, silicijevao prst, eterično olje grenivke in  bodečo lobodiko. Skrbno izbrane sestavine prispevajo k blaženju neprijetnega videza na problematičnih predelih kot so stegna, zadnjica in roke.

Med nanašanjem izdelka, izvedite še nežno masažo s krožnimi gibi. Tako boste učinek kreme še izboljšali. Spodbudili boste vodo, da se prične pomikati izven maščobnih plasti. Krema ima grelni učinek in s tem še dodatno prispeva k učinkovanju skrbno izbranih sestavin.

Uporaba anticelulitne kreme

Afrodita Anti-Cellulite Boost kremo naneiste na problematične predele telesa tako zjutraj kot tudi zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja