Afrodita Aqua Mix lahka hranljiva krema, 50 mL

Afrodita Aqua Mix lahka hranljiva krema je odlična za negovanje ter vlaženje katerekoli vrste kože in je odlična podlaga za make-up. Afrodita Aqua Mix lahka hranljiva krema je odlična za negovanje ter vlaženje katerekoli vrste kože in je odlična podlaga za make-up.
32970 32970

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Aqua Mix lahka hranljiva krema je odlična za negovanje ter vlaženje katerekoli vrste kože in je odlična podlaga za make-up.

Prednosti in lastnosti lahke hranljive kreme

  • primerna za vse vrste kože
  • vsebuje kokosovo vodo
  • odlična kot podlaga za ličila
  • brez parafina in silikona
  • dermatološko testirana
  • veganska

Delovanje Aqua Mix lahke hranljive kreme

Lahka hranljiva krema ima izjemno prijetno teksturo in je primerna prav za vsako vrsto kože. Krema izredno navlaži kožo in jo tudi dobro nahrani. Kljub bogati sestavi po nanosu ne pušča mastnega občutka, ampak samo prijetno svežino in tudi odlično podlago za nanos dekorativne kozmetike.

Vsebuje 100% kokosovo vodo, ki jo poimenujej tudi »voda življenja«. Kokosova voda je pridobljena iz nezrelih kokosov, ko so še zeleni. Med zorenjem sadeža se namreč voda spremeni v mleko. Kokosova voda ima izjemno bogato sestavo, saj vsebuje tako beljakovine kot tudi aminokisline. Hkrati pa so v kokosovi vodi tudi številni vitamini in minerali ter encimi. V kozmetiki se uporablja predvsem za vlaženje kože in las, hkrati pa kokosova voda tudi pripomore k rasti celic.

Lahka hranljiva krema je obogatena z jojobinim oljem. Ta izjemna sestavina vsebuje kar 96 % ceramidov, ki so zelo podobni naravnemu kožnemu sebumu. Jojobino olje je bogato z vitaminoma A in E. Je izjemno učinkovito za negovanje kože, saj lahko prodre tudi v globlje plasti kože. Ščiti kožo pred pretirano dehidracijo ob tem pa jo tudi mehča in izboljšuje njeno elastičnost. Kljub temu da gre za olje, se priporoča tudi za nego mastne kože.

Aqua Mix lahka hranljiva krema vsebuje tudi karitejevo maslo, ki je zelo znano v kozmetiki . Maslo je pridelano iz semen karitejevega drevesa. Ima izjemno moč, saj je bogato z vitamini, antioksidanti in maščobnimi kislinami. Karitejevo maslo je izjemno hranljivo, kožo pa tudi odlično navlaži.

Uporaba lahke vlažilne kreme

Aqua Mix lahka vlažilna krema je primerna za jutranjo in večerno nego obraza. Brez težav jo uporabite kot podlago za make-up. Če imate mastno kožo, lahko hranljivo kremo svetujemo kot večerno nego obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja