Afrodita Aqua Mix vlažilna gelna krema, 50 mL

Afrodita Aqua Mix vlažilna gelna krema ima prijetno gel strukturo, ki se hitro vpije in je odlična podlaga za make-up. Afrodita Aqua Mix vlažilna gelna krema ima prijetno gel strukturo, ki se hitro vpije in je odlična podlaga za make-up.
32971 32971

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Aqua Mix vlažilna gelna krema ima prijetno gel strukturo, ki se hitro vpije in je odlična podlaga za make-up.

Značilnosti vlažilne gelne kreme

  • prijetna gel struktura
  • primerna za vse tipe kože
  • vsebuje kokosovo vodo
  • odlična kot podlaga za ličila
  • brez parafina in silikona
  • dermatološko testirana
  • veganska

Delovanje Aqua Mix vlažilne gelne kreme

Zelo lahka vlažilna gelna krema Aqua Mix vaši koži zagotavlja odlično navlaženost. Učinkovito pomiri kožo in jo ob tem nahrani. Ustreza prav vsem kožnim tipom, še posebno pa je primerna za vlaženje normalne-mešane in mastne kože. Gelna krema se zaradi svoje teksture hitro vpije in je odlična podlaga za vaša ličila.

Za izjemno vlažilen učinek poskrbi 100% kokosova voda. Ta dobrina ali »voda življenja« kot ji pravimo, se pridobiva iz nezrelih kokosov, ko so še zeleni. Kasneje ob zorenju se namreč voda spremeni v mleko. Kokosova voda je izredno učinkovita pri vlaženju, hkrati pa prispeva k rasti celic. Njeni učinki so naravnost neverjetni, vendar ne presenetljivi, saj je kokosova voda bogata s številnimi vitamini in minerali. Vsebuje pa tudi antioksidante ter encime.

Tudi vitamin B3, ki ga vsebuje vlažilna gelna krema Aqua Mix poskrbi za dodatno vlaženje. Hkrati pa ima izjemno prijeten pomirjujoč učinek. Vitamin B3 je zaslužen tudi za manjšo razdražljivost kože.

Uporaba vlažilne gelne kreme

Aqua Mix vlažilna gelna krema je primerna za jutranjo in večerno nego obraza. Zjutraj jo lahko nanesete preden pričnete z nanosom make-upa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja