Afrodita argan dnevna krema, 50 mL

Že zjutraj zagotovite svoji koži izjemno negovanje dragocenega arganovega olja z Afrodita argan dnevno kremo. Že zjutraj zagotovite svoji koži izjemno negovanje dragocenega arganovega olja z Afrodita argan dnevno kremo.
32990 32990
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Že zjutraj zagotovite svoji koži izjemno negovanje dragocenega arganovega olja z Afrodita argan dnevno kremo.

Prednosti arganove dnevne kreme

  • primerna za vse vrste kože
  • za dnevno nego
  • vsebuje vitamin E
  • se hitro vpije
  • ne pušča mastnega filma na koži
  • brez parabena in parafina
  • ne vsebuje silikonov
  • veganska

Delovanje Afrodita argan dnevne kreme

Arganovo olje je pridobljeno iz čudežnih dreves v Maroku. Organsko arganovo ali tekoče zlato puščave kot mu tudi pravijo, je zelo cenjeno v kozmetiki. Ker ima argan nekoliko neprijeten vonj, mu le-tega odvzamejo s postopkom deodorizacije, ki ohrani vse učinke arganovega olja. Olje vsebuje številne antioksidante in vitamin E.

Arganovo olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem. Gre za enega najbogatejših virov visoko vrednih hranil v kozmetologiji, saj vsebuje kar 80% omega 3 omega 6 in omega 9 nenasičenih maščobnih kislin. Organsko arganovo olje je znano kot odlična sestavina za vlaženje kože. Zaradi prisotnih antioksidantov so pri arganovem olju zaznali tudi anti-age učinek. Na kožo deluje izredno obnovitveno in hidratantno, ob tem pa poskrbi tudi za boljšo elastičnost in prožnost kože.

Krema vsebuje vitamin E, ki ga sestavljajo naravni vlažilci. Deluje izredno hidratantno, saj spodbuja vlaženje kože in dolgotrajno vpliva na manjšo dehidracijo kože. Prispeva k regeneraciji naravnega vlažilnega faktorja v povrhnjici, ki se zmanjša zaradi staranja in negativnih zunanjih vplivov.

Uporaba dnevne kreme

Afrodita argan dnevna krema je odlična za jutranje negovanje obraza, da kožo pripravite na celodnevne napore in negativne vplive zunanjega okolja. Nanesite jo na dobro očiščen ter toniziran obraz. Kremo lahko uporabite tudi na predelu vratu in dekolteja, kjer bo arganova dnevna krema poskrbela za boljšo napetost in elastičnost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja