Afrodita Baby & Mom Natural 100% naravno mazilo, 45 g

Afrodita Baby & Mom Natural 100% naravno mazilo bogato neguje in ščiti nežno dojenčkovo kožo. Afrodita Baby & Mom Natural 100% naravno mazilo bogato neguje in ščiti nežno dojenčkovo kožo.
29036 29036
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Baby & Mom Natural 100% naravno mazilo bogato neguje in ščiti nežno dojenčkovo kožo

Značilnosti  naravnega mazila

  • za dojenčke
  • negovanje in zaščita
  • popolnoma naravne sestavine
  • dermatološko testirano
  • pediatrično testirano
  • ne vsebuje silikona, parafina in parfumov

Delovanje Afrodita Baby & Mom Natural naravnega mazila

Nežna dojenčkova koža je v prvih mesecih zelo občutljiva in potrebuje posebno negovanje. S pomočjo naravnih sestavin lahko zagotovite ustrezno nego in zaščito predelov dojenčkove kože, ki so najbolj izpostavljeni potencialnim težavam.

Afroditino naravno mazilo iz linije Baby & Mom je odlična izbira, če želite dojenčkovo kožo negovati z dermatološko in pediatrično preizkušenim mazilom, ki je ustvarjeno izključno iz naravnih sestavin. Za izdatno negovanje poskrbi karitejevo in kakavovo maslo, čebelji vosek, jojobino olje ter olje kokosa in belega limnanta.

Dojenčkova koža bo mazilo dobro sprejela, prav tako pa ga lahko uporabijo nosečke in mamice po porodu, za negovanje kože s strijami.

Mazilo je vsestransko prav zaradi skrbno izbranih sestavin, ki optimalno učinkujejo na vseh predelih kože.

Karitejevo maslo je izredno pogosto uporabljeno za negovanje suhe kože. Ima izjemno negovalno moč in učinkovito mehča in gladi kožo. Pri dojenčkih odlično oskrbi plenični predel kože. Maslo je bogato z vitamini in antioksidanti in je vsestransko uporabno.

Družbo mu dela kakavovo maslo, ki je bogato z vitaminom E, ki kot antioksidant zaščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Kožo zaščiti tudi pred mrazom in vetrom.

Za dodatne negovalne učinke poskrbi povezano delovanje negovalnih olj jojobe, kokosa in belega limnanta, ki učinkovito negujejo in ščitijo kožo skupaj s čebeljim voskom.

Uporaba 100 % naravnega mazila Afrodita

Naravno mazilo Afrodita lahko vsakodnevno uporabljate na dojenčkovi koži. Z mazilom lahko namažete plenični predel, telo ter obraz.

Uporabijo ga lahko tudi nosečnice in mamice po porodu za negovanje kože s strijami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja