Afrodita Bacty Stop tekoče milo za roke, 300 mL

Afrodita Bacty Stop tekoče milo za roke odlično očisti vaše roke vseh nečistoč. Afrodita Bacty Stop tekoče milo za roke odlično očisti vaše roke vseh nečistoč.
33175 33175
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Bacty Stop tekoče milo za roke odlično očisti vaše roke vseh nečistoč.

Prednosti in lastnosti mila za roke

  • higienska formula
  • pH vrednost primerna za kožo
  • obogateno z eteričnim oljem limone
  • ne vsebuje silikonov
  • primerno za vegane

Delovanje tekočega mila za roke Bacty Stop Afrodita

Čiščenje kože je zelo pomembno za ohranjanje kakovosti kože. Tako velja za telo kot tudi obraz. Pri rokah, pa je čistoča kože in celostna higiena izrednega pomena. Roke namreč uporabljamo neprestano in se z njimi dotikamo vseh mogočih površin. Le redko pa se zavedamo, kaj vse se nahaja na teh površinah. Roke potem brezskrbno ponesemo k nosu ali ustnicam in tako vsem neželenim bakterijam in virusom omogočimo, da zaidejo v notranjost našega telesa, kjer se pričnejo razvijati same neprijetne stvari.

Vsemu temu pa se lahko izognemo na zelo preprost način. Umivanje rok! Preprost način, ki zagotovi optimalno čistočo. Odlično higieno pa bomo dosegli z uporabo kakovostnega mila kot je tekoče milo za roke Afrodita Bacty Stop.

Milo Bacty Stop se ponaša z intenzivno čistilno formulo, ki zelo učinkovito očisti roke. Odlični formulaciji je namreč dodano tudi 100% čisto eterično olje limone. Tudi to olje ima pozitivne učinke na kožo. Ob vsakem umivanju rok pa zagotovi še prijetno poživljajoč učinek in svežino na koži. Afrodita Bacty Stop tekoče milo za roke ob čiščenju kože ne izsušuje rok.

Uporaba tekočega mila

Pri umivanju rok sledite ustreznemu postopku čiščenja rok. Najprej kožo dobro navlažite in nato nanesite milo. Temeljito očistite celotno površino dlani, tudi hrbtno stran in med prsti ter za nohti. Ko končate s čiščenjem, ostanke pene dobro sperite s tekočo vodo in osušite kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov