Afrodita Calendula krema za roke, 100 mL

Afrodita Calendula krema za roke vašim rokam nudi izredno bogato nego. Afrodita Calendula krema za roke vašim rokam nudi izredno bogato nego.
33172 33172
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Calendula krema za roke vašim rokam nudi izredno bogato nego.

Prednosti in značilnosti kreme za roke

  • zaščitna nega
  • formula z ognjičem
  • vsebuje matični mleček
  • se hitro vpije
  • brez dodanega silikona

Delovanje kreme za roke Calendula Afrodita

Kožo na rokah moramo večkrat dnevno zaščititi pred agresivnimi mehanskimi dražljaji kot tudi pred negativnimi vplivi okolja. Še posebno v hladnejših mesecih so naše roke pogosto razpokane in izjemno izsušene. Takrat so še bolj dovzetne za različne poškodbe kože.

Za popolno zaščito kože na rokah lahko poskrbite s kremo Afrodita Calendula. Gre za izjemno zaščitno kremo z naravnimi sestavinami, kot sta ognjič in matični mleček. Ob tem ko krema nudi zaščito koži jo tudi bogato neguje. Izjemno negovalni učinek ima tudi na nohte in obnohtno kožico.

Izvleček BIO ognjiča prispeva k blagodejnemu učinku kreme na kožo. Učinkovito jo pomiri, če je razdražena, pordela ali zelo občutljiva. Ker vsebuje učinkovine kot so flavonoidi, eterično olje, triterpeni, prispeva k boljši odpornosti kože. Ognjič je že stoletja znan kot izjemno učinkovita rastlina za kožo. Že v starem Egiptu je veljalo, da ima ognjič pomlajevalno in regenerativno moč. Še danes se uporablja v različnih izdelkih, predvsem pa tistih, ki so namenjeni celostni pomiritvi kože.

Za negovanje v kremi poskrbi tudi matični mleček. Z visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov, proteinov, sladkorjev, lipidov in tudi aminokislin, koži prinaša celo paleto hranljivih snovi. Matični mleček hkrati kožo tudi pomiri in prispeva k njeni čvrstosti.

Uporaba kreme za roke

Afroditino kremo Calendula nanesite večkrat na dan. Svetujemo nanos po vsakem umivanju rok in pred vsako izpostavljenostjo močnim zunanjim vplivom. Ob nanosu kremo temeljito vtrite na celotno površino dlani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja