Afrodita Cherry Chic darilni set, 1 set

Afrodita Cherry Chic darilni set združuje izjemen par, gel za prhanje in mleko za telo, v prijetno dišečem objemu češnje. Afrodita Cherry Chic darilni set združuje izjemen par, gel za prhanje in mleko za telo, v prijetno dišečem objemu češnje.
33166 33166
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Cherry Chic darilni set združuje izjemen par, gel za prhanje in mleko za telo, v prijetno dišečem objemu češnje.

Prednosti in lastnosti darilnega seta

  • prijetno dišeče
  • gel za prhanje
  • lepotilno mleko za telo
  • negovalni učinek
  • polna velikost izdelkov
  • vegansko
  • brez dodanih silikonov ter parafina

Delovanje izdelkov v setu Cherry Chic

Darilni set Cherry Chic je idealna izbira za vse, ki si želijo omamno dišeče izkušnje med ritualom negovanja kože. V obeh izdelkih vas čaka prijetno sladka dišava po češnjah.

V setu sta združena dva izdelka, ki jih potrebuje prav vsak. Z dnevnim čiščenjem kože zagotovimo, da je koža v dobrem stanju. Vsakodnevno prhanje lahko postane sila dolgočasno, vendar ne v družbi Cherry Chic geka za prhanje. Ob tem ko gel poskrbi za učinkovito čiščenje kože, poskrbi tudi za negovanje vaše kože. Med čiščenjem se namreč koža nekoliko izsuši in negovalna formula gela za prhanje poskrbi, da je koža po čiščenju zelo dobro negovana. Gel je obogaten s provitaminom B5, ki prispeva k še boljšem negovalnem učinku.

Negovanje po prhanju je prav tako zelo pomemben vsakodnevni opravek. Kožo moramo kljub dobremu gelu za prhanje, še dodatno negovati. Tako si zagotovimo prijetno mehko kožo vse do naslednjega prhanja. V setu Cherry Chic pa ni običajno mleko za telo, ampak gre za lepotilno mleko za telo. Posebna formulacija je izredno vlažilna in ima dodan glicerin. Tako lahko izdatno neguje kožo, ki je po vsaki uporabi svilnato gladka, neverjetno mehka in zadrži omamni vonj češnje.

Uporaba Cherry Chic seta

V prvem koraku kožo dobro očistite med prhanjem. Na vlažno kožo nanesite zadostno količino gela za prhanje in ga s krožnimi gibi spremenite v blago peno. Očistite kožo in ostanke sperite s tekočo vodo.

Kožo nato dobro osušite z brisačo. Nadaljujte z drugim korakom – nanosom lepotilnega mleka za telo. Z nežnimi gibi vtrite mleko po celotnem telesu in pustite, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja