Afrodita Cotton & Silk 24h hranljiva krema, 50 mL

Afrodita Cotton & Silk 24h hranljiva krema je namenjena suhi ter občutljivi koži, ki ji povrne prijeten svilnato gladek videz. Afrodita Cotton & Silk 24h hranljiva krema je namenjena suhi ter občutljivi koži, ki ji povrne prijeten svilnato gladek videz.
32985 32985
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Cotton & Silk 24h hranljiva krema je namenjena suhi ter občutljivi koži, ki ji povrne prijeten svilnato gladek videz.

Prednosti in lastnosti hranljive kreme Cotton & Silk 24h

  • primerno za suho in občutljivo kožo
  • za obraz, vrat in dekolte
  • hitra absorpcija
  • izvleček bombaža in svilenih proteinov

Delovanje Cotton & Silk hranljive kreme

Pri suhi in občutljivi koži se pogosto pojavijo neprijetni občutki zategovanja na koži. Razlog je predvsem v pretirani izsušenosti in močnemu izhlapevanju koži lastne vlage. Da bi bila koža prijetno svilnato gladka, dobro nahranjena in optimalno navlažena, jo negujte z luksuznim tretmajem hranljive kreme Cotton & Silk.

Hranljiva krema Afrodita vsebuje izvleček bombaža, ki učinkovito spodbudi obnovo kože. Ob tem kožo pomiri in bogato neguje, da ji povrne naravni tonus.

Prisotni proteini svile poskrbijo za primeren pH kože. Izvleček svile je izredno bogat z aminokislinami ter antioksidanti. Učinkovito nase veže velike količine vlage s čimer prepreči pretirano dehidracijo.

Za dodatno nego je krema obogatena s karitejevim maslom. Pogosta sestavina kozmetičnih negovalnih izdelkov je pridobljena iz semen karitejevega masla. Ponaša se s pestro paleto antioksidantov, vitaminov ter maščobnih kislin. Deluje tako hranljivo kot tudi vlažilno. Hkrati spodbudi tudi regeneracijo celic in prispeva k obnavljanju hidro-lipidnega plašča kože, da zaščiti kožo pred vplivi zunanjih dejavnikov.

Uporaba hranljive kreme

Hranljiva krema Afrodita je odlična za vsakodnevno negovanje in vlaženje kože, po tem ko dobro očistite kožo. Kremo nanesite tudi na predel vratu in dekolteja, da povrnete koži elastičnost ter prožnost. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja