Afrodita Cotton & Silk kremno tekoče milo, 300 mL

Bogato tekoče milo Afrodita Cotton & Silk združuje izvleček bombaža in proteine svile. Bogato tekoče milo Afrodita Cotton & Silk združuje izvleček bombaža in proteine svile.
33192 33192
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Bogato tekoče milo Afrodita Cotton & Silk združuje izvleček bombaža in proteine svile.

Značilnosti mila za roke

  • kremna tekstura
  • nežen do kože
  • s pH vrednostjo, ki ustreza koži
  • brez silikona in parabena

Delovanje kremnega tekočega mila Cotton & Silk

Ob vsakem čiščenju rok se koža na rokah deloma izsuši. Ker je čiščenje rok izredno pomembno za celostno higieno, je smiselno, da izberemo mila, ki bodo našo kožo tudi nežno negovala. Ker je koža na rokah vsakodnevno podvržena različnim vplivom iz okolja in tudi mehanskim dražljajem, jo je potrebno celostno zaščititi in negovati.

Cotton & Silk kremno tekoče milo znamke Afrodita, s svojo žametno teksturo temeljito očisti roke ob vsakem umivanju. Milo je primerno za vsakodnevno uporabo, saj kože ne izsušuje temveč jo izdatno neguje. Skrbno izbrane sestavine so primerne tudi za zelo tanko in nežno kožo rok.

Izvleček bombaža ima izjemno regenerativno moč. Na kožo ob vsakem nanosu deluje blagodejno pomiritveno. Hkrati pa s svojo nežnostjo kožo tudi neguje.

Kremnem tekočem milu so dodani tudi proteini svile. Uravnavajo pH vrednost, da je ta primerna za kožo. Dragoceni svileni izvlečki so bogati z antioksidanti. Kožo ob vsakem nanosu zaščitijo pred izgubo vlage, saj proteini svile nase vežejo večje količine vlage. Koža na rokah ostane nežna in svilnato mehka.

Uporaba mila

Cotton & Silk tekoče milo nanesite na vlažno kožo. Najprej roke zmočite z vodo, nato pa iz mila ustvarite nežno peno. Pri čiščenju rok sledite navodilom, da temeljito očistite celotno področje dlani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov