Afrodita Depilation Extra Sensitive depilacijski trakovi s hladno smolo, 16 kosov

Depilacijo izvedite hitro in učinkovito z Afrodita Extra Sensitive depilacijskimi trakovi s hladno smolo, ki imajo kar 99,9% naravno formulacijo. Depilacijo izvedite hitro in učinkovito z Afrodita Extra Sensitive depilacijskimi trakovi s hladno smolo, ki imajo kar 99,9% naravno formulacijo.
29728 29728
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Depilacijo izvedite hitro in učinkovito z Afrodita Extra Sensitive depilacijskimi trakovi s hladno smolo, ki imajo kar 99,9% naravno formulacijo.

Prednosti in lastnosti depilacijskih trakov

  • primerno za zelo občutljivo kožo
  • za obraz in občutljive predele
  • preprosta uporaba
  • 99,9 % naravna formulacija
  • dermatološko testirano
  • brez parabena in parafina
  • ne vsebuje barvil in parfumov

Delovanje Extra Sensitive depilacijskih trakov

Depilacija občutljive kože je pravi izziv, saj je sam postopek depilacije nekoliko agresiven do kože. Pogosto se namreč pojavi pordelost kože ali manjši mozoljčki. Koža je razdražena in izvablja srbečico. Občutljiva in nežna koža je še bolj dovzetna za takšno draženje.

Posebni depilacijski trakovi Extra Sensitive so prava izbira za vse z zelo občutljivo in nežno kožo. Ponašajo se kar z 99,9% naravno formulacijo, kar bo vaša občutljiva koža odlično sprejela. Z njihovo pomočjo boste na hiter in enostaven način odstranili dlačice na obrazu ter vseh ostalih občutljivih predelih kot so pazduhe, bikini predel in roke.

Trakovi so izredno enostavni za uporabo in med depiliranjem ne dražijo kože. Učinkovanje pa je kljub nežnosti izredno, saj boste v gladki koži lahko uživali kar do štiri tedne. Hladna smola namreč dlačice odstrani skupaj s korenino. Če boste dlačice uporabljali redno, bodo vaše dlačice veliko tanjše in redkejše, postale pa bodo tudi bolj mehke. Tako bo vsako naslednje depiliranje še bolj enostavno.

Uporaba depilacijskih trakov Afrodita

Kožo pred depilacijo dobro očistite in osušite. Koža mora biti razmaščena brez ostankov negovalnih izdelkov.

Med rokami nekaj sekund segrevajte trak z voskom. Odlepite en trak od drugega in eno stran položite na kožo. Z roko trak dobro prilepite na koži in ga večkrat podrgnite v smeri rasti dlačic.

Napnite kožo in z drugo roko s hitrim sunkovitim gibom odstranite trak v nasprotni smeri od rasti dlačic. Ostanke smole odstranite z negovalnim oljem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja