Afrodita Depilation Sensitive depilacijski trakovi s hladno smolo in gel po depilaciji, 1 set

Afrodita Depilation Sensitive depilacijski trakovi s hladno smolo odstranijo neželene dlačice učinkovito in nežno, tudi pri občutljivi koži, z gelom pa boste kožo po depilaciji še optimalno negovali. Afrodita Depilation Sensitive depilacijski trakovi s hladno smolo odstranijo neželene dlačice učinkovito in nežno, tudi pri občutljivi koži, z gelom pa boste kožo po depilaciji še optimalno negovali.
29765 29765
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Depilation Sensitive depilacijski trakovi s hladno smolo odstranijo neželene dlačice učinkovito in nežno, tudi pri občutljivi koži, z gelom pa boste kožo po depilaciji še optimalno negovali.

Prednosti in karakteristike depilacijskih trakov Afrodita

  • za občutljivo kožo telesa
  • s kamilico in ognjičem
  • hitro in učinkovito
  • dermatološko testirano
  • ne vsebuje silikona
  • vegansko
  • priložen gel za po britju Afrodita

Delovanje depilacijskih trakov in gela Afrodita

Nežna koža ali občutljiva koža je nekoliko bolj zahtevna tako za negovanje kot za depiliranje. Ob odstranjevanju dlačic se osebe z občutljivo kožo lahko srečajo z intenzivnimi občutki draženja, srbečice. Njihova koža hitro pordi, pogosto pa se pojavijo nekoliko pekoči majhni mozoljčki. Vendar to ni razlog, da bi se odpovedali gladki koži.

S pomočjo depilacijskih trakov Afrodita Depilation Sensitive lahko uživate v gladki koži brez nepotrebnega draženja. Za dodatno negovanje med depilacijo poskrbita kamilica in ognjič, ki sta znana po svojih pomirjujočih učinkih na kožo. Svoje učinkovanje sprostita med depilacijo, tako da se draženje med postopkom sploh ne pojavi.

Sensitive depilacijski trakovi so primerni za uporabo na telesu in vam zagotavljajo gladko svilnato kožo kar do štiri tedne. Hladna smola s svojo močjo odstrani dlačice skupaj s korenino. Če boste depiliranje redno izvajali s pomočjo teh depilacijskih trakov, bodo vaše dlačice vedno tanjše in redkejše ter tudi mehkejše.

Depilacijskim trakovom je dodan še gel za po depilaciji, ki učinkovito pomiri kožo in prispeva k manjši količini vraščenih dlačic po depilaciji.

Uporaba kompleta Depilation Sensitive Afrodita

Predno se lotite depilacije natančno preberite priložena navodila.

Kožo dobro očistite, razmastite in posušite. Med dlanmi segrejte trak in nato odlepite en trak od drugega. Na kožo položite en trak in ga večkrat podrgnite v smeri rasti dlačic.

Napnite kožo in s sunkovitim gibom odstranite trak v nasprotni smeri rasti dlačic. Z negovalnim oljem odstranite ostanke smole.

Nato na kožo nanesite še gel in pustite, da učinkuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja