Afrodita Family Cream Shea Butter, 150 mL

Odlična nega za kožo vseh družinskih članov zagotavlja Afrodita Family Cream Shea Butter. Odlična nega za kožo vseh družinskih članov zagotavlja Afrodita Family Cream Shea Butter.
33034 33034
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Odlična nega za kožo vseh družinskih članov zagotavlja Afrodita Family Cream Shea Butter.

Prednosti in karakteristike Afrodita Family Cream

  • za vse kožne tipe
  • uporabna tako za obraz kot telo
  • univerzalna uporaba
  • ne vsebuje parabena

Delovanje Shea Butter kreme

Family Cream Shea Butter je vsestransko uporabna krema za celotno družino. Ne glede na to, ali je koža še mlada ali že bolj zrela. Odlično deluje na vseh kožnih tipih, če imate suho ali normalno kožo ali pa občutljivo oziroma mastno. Afrodita Family Cream je odlična kot hranljiva nega za kožo.

Karitejevo maslo je dragocena in zelo poznana sestavina v kozmetologiji. Pridobljena je iz semen karitejevega drevesa in vsebuje številne antioksidante, maščobne kisline ter vitamine. Na kožo deluje izredno negovalno in hidratantno. Prispeva k obnovi hidrolipidnega plašča kože ob tem ko deluje tudi regenerativno. S karitejevim maslom koža pridobi tudi pomembno zaščito pred negativnimi zunanjimi vplivi.

Krema je obogatena z mandljevim oljem, ki je naravni emolient. Vsebuje vitamina A in E, ima prijeten blagodejen učinek in sodeluje pri regeneraciji. Ker nadomešča prisotnost naravnih lipidov ima izjemno moč mehčanja in vlaženja kože.

Sončnično olje, ki je sicer bolj znano kot olje, ki se uporablja v kulinariki, je izredno učinkovito tudi v kozmetični obliki. Gre za naraven vir vitamina E. S pestrim naborom hranil prispeva k dobri oskrbi kože. Vsebuje namreč esencialne maščobne kisline ter tudi vitamina B1 in B2. Sončnično olje vsebuje tudi lecitin in voske.

Uporaba Family Cream Afrodita

Kremo nanesite po potrebi na željene dele telesa. Kremo dobro vtrite v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja