Afrodita Feel… Joyful darilni set, 1 set

Feel… Joyful darilni set za negovanje telesa vključuje kremni gel za prhanje in lepotilno mleko za telo. Feel… Joyful darilni set za negovanje telesa vključuje kremni gel za prhanje in lepotilno mleko za telo.
33168 33168
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Feel… Joyful darilni set za negovanje telesa vključuje kremni gel za prhanje in lepotilno mleko za telo.

Značilnosti darilnega seta

  • za nego telesa
  • kremni gel za prhanje
  • lepotilno mleko za telo
  • pH prijazen do kože
  • vsebuje med

Delovanje izdelkov iz darilnega seta Feel… Joyful

V darilnem setu Feel… Joyful vas pričakujeta dva izjemna izdelka za negovanje vašega telesa. Družbo si delata kremni gel za prhanje in lepotilno mleko za telo. Primerna za vsakodnevno uporabo pri vaših ritualih negovanja telesa.

Kremni gel za prhanje je obvezen pripomoček za vsakodnevno čiščenje kože. Če si želite več kot običajni gel za prhanje, vas bo kremni gel iz seta Feel… Joyful zelo navdušil. Ustvari prijetno peno, ki prispeva k dobremu čiščenju kože. Za vzdrževanje lepe in gladke kože je dobro čiščenje izrednega pomena. Med čiščenjem pa kremni gel za prhanje deluje tudi negovalno. Obogaten je namreč z medom, ki med čiščenjem nahrani kožo in pusti na njej dišeč odtis.

Za popolno celoto negovanja telesa poskrbi lepotilno mleko za telo. Posebna formulacija kvalitetnih sestavin učinkovito dopolni postopek negovanja kože. Tudi lepotilno mleko je obogateno s hranljivim medom, ki prinaša obnavljajoč učinek. Vaša koža bo po vsakem nanosu lepotilnega mleka za telo svilnato mehka. Na otip bo zelo prijetna in hkrati bo omamno dišala. Uživajte v negi, ki osrečuje!

Uporaba Feel… Joyful seta

Kremni gel za prhanje nanesite na dobro navlaženo kožo. S krožnimi gibi ga razporedite po celotnem telesu in medtem ustvarite nežno čistilno peno. Ostanke po čiščenju dobro sperite s tekočo vodo.

Ko kožo temeljito osušite z brisačo, na kožo nanesite še lepotilno mleko za telo. Nežno vtrite v kožo in počakajte, da se popolnoma vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja