Afrodita Foot Care sol za kopel, 35 g

Afrodita Foot Care sol za kopel je odličen izdelek za popolne užitke in oskrbo vaših stopal med kopeljo. Afrodita Foot Care sol za kopel je odličen izdelek za popolne užitke in oskrbo vaših stopal med kopeljo.
29005 29005
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Foot Care sol za kopel je odličen izdelek za popolne užitke in oskrbo vaših stopal med kopeljo.

Značilnosti soli za kopel

  • poseben tretma za stopala
  • učinek mehčanja kože
  • s sedmimi eteričnimi olji
  • ne vsebuje barvil in umetnih dišav, silikonov ter parafina
  • veganski izdelek

Delovanje Afrodita Foot Care soli za kopel

Vaša stopala je potrebno na negovanje dobro pripraviti. Če imate suho in otrdelo kožo, jo je potrebno najprej malo omehčati, da bodo lahko negovalni izdelki optimalno učinkovali. Afroditina sol za kopel je odlična dopolnitev vaši običajni kopeli za stopala.

Če si pripravite kopel za stopala, boste uživali v sproščujočem učinku soli mrtvega morja, hkrati pa bo prijetna kopel vašo kožo pripravila na nadaljnje negovanje.

Na vaša stopala bodo delovali kristali soli iz mrtvega morja. So lej pridobljena z naravnim postopkom kristalizacije v solnih bazenih. Sol je bogata z minerali kot so kalcij, magnezij, brom in kalij. S pomočjo izvlečka organskega ognjiča, sol za kopel Afrodita deluje pomiritveno na kožo. Če je vaša koža razdražena ali pordela, bo ognjič intenzivno pomirjal posamezne predele. Hkrati pa deluje tudi regenerativno in okrepi naravni obrambni mehanizem.

Prisotno olje jojobe pa kar med kopeljo poskrbi za prvo negovanje suhe in otrdele kože stopal. Jojobino olje je izredno podobno kožnemu sebumu in kože ne masti. Ob negovalnem učinku kožo tudi zaščiti pred pretirano izgubo vlage. Vaša stopala bodo omehčana in prijetna na otip.

Za revitalizacijo in osvežitev stopal med kopeljo pa poskrbijo skrbno izbrana eterična olja rožmarina, bora, žajblja, sivke, brina, evkaliptusa ter mete. Združena so v kompleks eteričnih olj, ki daje kopeli prijeten vonj in spodbuja njene učinke.

Uporaba soli Afrodita

Sol za kopel Afrodita raztopite v mlačni vodi. Stopala namakajte v kopeli od 10 do 15 minut. Ko končate s kopeljo, stopala temeljito obrišite in osušite, še posebno med prsti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja