Afrodita Foot Care zeliščna kopel za noge, 250 mL

Namenite svojim nogam posebni tretma s pomočjo Afrodita Foot Care zeliščne kopeli. Namenite svojim nogam posebni tretma s pomočjo Afrodita Foot Care zeliščne kopeli.
27074 27074
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Namenite svojim nogam posebni tretma s pomočjo Afrodita Foot Care zeliščne kopeli.

Značilnosti zeliščne kopeli

  • posebno za noge
  • s sprostitvenim delovanjem
  • obogateno z eteričnimi olji in rastlinskimi izvlečki
  • ne vsebuje silikonov ter umetnih dišav
  • vegansko

Delovanje Afrodita Foot Care zeliščne kopel za noge

Vaše noge vam cel dan pomagajo pri tem, da ste mobilni in da lahko opravljate različna dela. Njihova utrujenost in posledični občutek težkih nog je popolnoma logična posledica. Da vam bodo hitro spet služile in da boste lahko odmislili neprijetne občutke v nogah, vam Afrodita predstavlja posebno zeliščno kopel.

S pomočjo eteričnih olj in naravnih rastlinskih izvlečkov bodo vaše noge spet sproščene in pripravljene za nadaljevanje. Hkrati pa kopel deluje tudi negovalno, saj učinkovito mehča otrdelo kožo stopal, ki je pogosto tudi poroženela.

Eterično olje srebrnega bora deluje na noge kot nekakšno poživilo, medtem ko eterično olje rožmarina poskrbi za revitalizacijo. Hkrati daje ta kombinacija eteričnih olj prijetno dišavo kopeli za noge.

Izvleček divjega kostanja je zelo pogosto uporabljen v izdelkih za pomoč pri lajšanju neprijetnih občutkov v nogah. Tudi v Afroditini Foot Care zeliščni kopeli prispeva svoj učinek. S pomočjo izvlečka kafre bodo vaše noge osvežene in prijetno ohlajene. Znebili se boste neprijetnega občutka težkih in utrujenih nog takoj po kopeli.

Uporaba kopeli Afrodita

Za učinkovito delovanje Afroditine Foot Care zeliščni kopeli za noge, si pripravite 3 litre tople vode, v katero vmešajte od 30 do 50 mL kopeli. Noge namočite v kopel za deset do petnajst minut. Nato noge dobro sperite s tekočo toplo vodo in jih osušite z brisačo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja