Afrodita Grapes Anti-ageing krema za roke in nohte, 75 mL

Afrodita Grapes Anti-ageing krema za roke in nohte neguje vaše roke z močjo olja grozdnih pečk. Afrodita Grapes Anti-ageing krema za roke in nohte neguje vaše roke z močjo olja grozdnih pečk.
33178 33178
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Grapes Anti-ageing krema za roke in nohte neguje vaše roke z močjo olja grozdnih pečk.

Značilnosti kreme za roke in nohte

  • delovanje 2 v 1
  • vsebuje olje grozdnih pečk
  • z anti-ageing delovanjem
  • ne vsebuje sintetičnih barvil
  • brez parafina in BHT

Delovanje Grapes Anti-ageing krema za roke in nohte Afrodita

Koža na rokah je vsako minuto izpostavljena različnim vremenskim vplivom. Prav tako je lahko pogosto izpostavljena agresivnejšim mehanskim dražljajem. Koža na rokah se lahko hitro izsuši, saj jo redno čistimo z milom ali celo dezinfekcijskimi sredstvi. Ta še pripomorejo k dodatnem izsuševanju. Suha koža pa je tudi bolj dovzetna do poškodb in razpok. Ker pa je naša koža na rokah zelo izpostavljena tudi sončnim žarkom in nevarnemu UV sevanju. Zaradi tega se tudi koža na rokah lahko začne starati.

Afroditina krema za roke Grapes Anti-ageing ima dvojno delovanje saj zaščiti tako roke kot nohte. S pomočjo prisotnega provitamina B5 navlaži kožo in izdatno neguje tudi obnohtno kožico, da ta ostane mehka.

Krema ima izredno prijetno teksturo, ki v trenutku nanosa prične učinkovati. Kljub izdatnem negovanju pa se krema hitro vpije v roke in ne pušča mastnih madežev.

S pomočjo olja groznih pečk, Afroditina krema za roke pripomore k preprečevanju staranja, ki je posledica delovanja prostih radikalov. Olje je namreč bogato z antioksidanti. Deluje tudi regenerativno, predvsem po poškodbah z UV žarki. Olje grozdnih pečk kožo blagodejno pomiri in jo hkrati tudi neguje. Zaradi olja bo koža bolj mehka in voljna, vaše roke bodo spet prijetne na otip.

Antioksidativno delovanje h kremi dodaja tudi vitamin C. Grapes Anti-ageing krema za roke učinkovito zavira sintezo melanina ter (hiper)pigmentacijo.

Uporaba kreme za roke

Kremo Afrodita Grapes nanesite na roke po vsakem umivanju ter dezinfekciji rok. Svetujemo tudi, da roke negujete predno bodo izpostavljene agresivnejšim mehanskim dražljajem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja