Afrodita Hyaluron gel za prhanje, 250 mL

Afrodita Hyaluron gel za prhanje s pomočjo 100% naravne hialuronske kisline intenzivno vlaži kožo. Afrodita Hyaluron gel za prhanje s pomočjo 100% naravne hialuronske kisline intenzivno vlaži kožo.
33070 33070
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Hyaluron gel za prhanje s pomočjo 100% naravne hialuronske kisline intenzivno vlaži kožo.

Značilnosti gela za prhanje

  • vlažilen učinek
  • vsebuje hialuronsko kislino
  • pH vrednost prijazna do kože
  • brez dodanih parabenov, parafina ter silikona
  • veganski izdelek

Delovanje Hyaluron gela za prhanje

Vaša suha ali dehidrirana koža si med vsakodnevnim prhanjem zasluži obilico vlaženja. Koža po prhanju običajno postane še nekoliko bolj izsušena in potrebuje izdatno negovanje z mlekom za telo.

Če uporabite ustrezen gel za prhanje kot je Afrodita Hyaluron gel za prhanje, bo vaša koža med prhanjem prejela izredno hidratantno nego. Funkcija čiščenja ne bo zaradi tega nič ovirana, saj vlaženje kože poteka kar med čiščenjem.

Za izdatno vlaženje poskrbi popolnoma naravna hialuronska kislina, ki je dodana Afrodita Hyaluron gelu za prhanje. Hialuronska kislina se v mladi koži sicer tvori samostojno, vendar z leti je ta produkcija vse slabša. Hialuronska kislina je molekula polisaharida, ki prispeva k vlaženju kože. Deluje kot magnet in nase veže vodo v ogromnih količinah. Prav tako pa hialuronska kislina prispeva tudi k zaščiti pred izuševanjem. Koža, ki ji primanjkuje hialuronske kisline je manj čvrsta in sijoča, načeta pa je tudi naravna zaščitna bariera. Z gelom za prhanje Hyaluron boste že med prhanjem koži ponudili izdatno količino vlage.

Uporaba gela za prhanje

Afroditin gel za prhanje uporabite na vlažni koži. Zadostno količino ustrezno razporedite po celotnem telesu. Ko dobro očistite kožo, jo temeljito sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja