Afrodita Intim Probiotic Therapy vlažilni gel za nego intimnih predelov, 50 mL

Afrodita Intim Probiotic Therapy vlažilni gel za nego intimnih predelov poskrbi za vsakodnevno udobje na intimnem predelu. Afrodita Intim Probiotic Therapy vlažilni gel za nego intimnih predelov poskrbi za vsakodnevno udobje na intimnem predelu.
33110 33110
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Intim Probiotic Therapy vlažilni gel za nego intimnih predelov poskrbi za vsakodnevno udobje na intimnem predelu.

Prednosti in lastnosti vlažilnega gela za intimne predele Afrodita

  • 99,9 % sestavin naravnega izvora
  • dodan probiotik
  • pH vrednost = 4
  • takojšnje učinkovanje
  • ne vsebuje barvil in mil
  • brez parafina, silikonov ter SLES & SLS
  • ginekološko testirano
  • dermatološko testirano
  • pediatrično testirano
  • veganski izdelek

Delovanje vlažilnega gela Intim Probiotic Therapy Afrodita

Vlažilni gel za nego intimnih predelov je namenjen negovanju zunanjih intimnih predelov. Učinkovito in nemudoma olajša neprijetne občutke na intimnem področju. Spopade se tako z dražečim občutkom kot tudi srbečico ali rdečico. Vlažilni gel Intim Probiotic Therapy navlaži sluznico na zunanjem predelu intimnega področja in tudi vzdržuje njegovo ravnovesje, kar je potrjeno s strani neodvine institucije, dermatologov in ginekologov.

Ob tem ko odpravi neprijetne občutke, pa redna uporaba vlažilnega gela za nego intimnih predelov učinkovito zaščiti kožo in jo vlaži, ter vpliva na manjšo pojavnost neprijetnih dražečih občutkov.

Najbolje učinkuje, če uporabljate vlažilni gel po uporabi intimnega mila. Z vsakodnevnim negovanjem z vlažilnim gelom Intim Probiotic Therapy, boste vplivali na naravno vlaženje kože na tem občutljivem predelu.

Vlažilni gel ima dodano patentirano probiotično tehnologijo. Raven bakterij je za zdravje intimnega predela pri ženskah zelo pomembno. Ta patentirana tehnologija pa poskrbi za ustrezno ravnovesje med dobrimi ter slabimi bakterijami intimnega področja.

Prisotna bioaktivna mlečna kislina vpliva na vzpostavitev ustreznega pH ravnovesja. Hkrati pa pripomore k ohranjanju ravnovesja, saj ima vlažilni gel ustrezno pH vrednost.

Ker je vlažnost kože na tem področju zelo pomembna in se veliko predstavnic nežnejšega spola srečuje prav s pretirano izsušenostjo, je vlažilnemu gelu Probiotic Therapy dodana še aloe vera. Rastlina katere učinki so izredno dobro znani v kozmetologiji. Najbolj priljubljena pa je prav zaradi odlične sposobnosti vlaženja, s katero tudi blagodejno vpliva na kožo in jo ob tem še neguje.

Uporaba intimnega gela za nego intimnih predelov

Pred uporabo Afrodita intimnega gela si temeljito umijte roke. Nekaj gela s prstom nanesite na kožo in sluznico zunanjega intimnega področja. Svetujemo uporabo dvakrat dnevno. Nego dopolnite z ustrezno uporabo intimnega mila.

Izdelek je primeren le za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja