Afrodita Jasmine & Magnolia oljno tekoče milo, 300 mL

Tekoče milo Jasmine & Magnolia s prijetno dišavo in oljno teksturo očisti vaše roke. Tekoče milo Jasmine & Magnolia s prijetno dišavo in oljno teksturo očisti vaše roke.
33194 33194
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Tekoče milo Jasmine & Magnolia s prijetno dišavo in oljno teksturo očisti vaše roke.

Prednosti in karakteristike tekočega mila

  • oljna tekstura
  • prijeten vonj
  • pH vrednost primerna za kožo
  • brez dodanega parabena in silikona
  • vegansko

Delovanje Afrodita tekočega mila Jasmine & Magnolia

Vsakodnevno čiščenje rok je nujno. Ker smo v stalnem pogonu in izven svojega doma, na skoraj vseh površinah na nas prežijo virusi in bakterije. Čiščenje rok je prav zato potrebno večkrat dnevno. Ker pa številna mila zelo izsušujejo kožo, se bi nekateri radi izognili pretiranem čiščenju rok.

Tekoče milo Jasmine & Magnolia Afrodita, je oljno tekoče milo, ki je odlično ta vsakodnevno uporabo. Ima izjemno prijeten vonj, ki vas bo navdušil pri vsakem umivanju rok. Z oljno teksturo in skrbno izbranimi sestavinami, tekoče milo Jasmine & Magnolia med čiščenjem ne izsušuje kože.

Za dodatno vlaženje med umivanjem rok poskrbi glicerin. Dodan je tudi izvleček jasmina, ki ima prav tako hidratanten učinek. Koža na rokah je med vsakim čiščenjem temeljito navlažena in po umivanju ne občutite zategujočega občutka. Izvleček jasmina pa skupaj z vonjem magnolije ustvarja omamno cvetlično dišavo, ki na vaši koži ostane tudi po umivanju.

Uporaba tekočega mila

Roke si dobro navlažite z vodo. Nanesite nekaj mila Jasmine & Magnolia ter ustvarite blago peno. Med umivanjem sledite navodilom za dobro očiščene dlani. Ostanke mila sperite pod vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov