Afrodita Lemon krema za roke, 75 mL

Afrodita Lemon je posebna krema za roke, ki poleg eteričnega olja limone vsebuje tudi vitamin C. Afrodita Lemon je posebna krema za roke, ki poleg eteričnega olja limone vsebuje tudi vitamin C.
29699 29699
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Lemon je posebna krema za roke, ki poleg eteričnega olja limone vsebuje tudi vitamin C.

Prednosti in lastnosti kreme za roke

  • nega za depigmentacijo
  • z eteričnim oljem limone
  • vsebuje vitamin C
  • brez dodanega parafina in silikonov
  • veganska

Delovanje kreme za roke Lemon Afrodita

Krema za roke Lemon je posebna krema, ki učinkovito deluje na pigmentacijske madeže na rokah. Ker je koža rok bolj pogosto izpostavljena tako sončnim žarkom kot vsem drugim neželenim vplivom okolja, so pigmentne nepravilnosti na rokah zelo pogost pojav.

Učinkovito jih lahko odpravite med negovanjem kože s kremo za roke Lemon Afrodita. Krema namreč pripomore k odpravljanju pigmentnih nepravilnosti z močjo eteričnega olja limone in vitaminom C. Krema ob nanosu zaščiti kožo pred pojavnostjo novih starostnih peg. Na kožo deluje izjemno regenerativno. Hkrati ob zaščiti nudi tudi nego koži. Ob tem pa krepi tudi nohte in učinkovito mehča obnohtno kožico.

Prisotno eterično olje limone učinkovito deluje na tanko in suho kožo. Vaša koža bo odlično negovana in nežno odišavljena. Ker pripomore k uravavanju izločanja sebuma, je eterično olje primerno tudi za negovanje kože, ki je mastna ali nečista.

Izjemen vitamin C je aktivna sestavina, ki na koži ulovi proste radikale, da ti ne povzročajo prehitrega staranja kože. Vitamin C je zelo priljubljen vitamin v kozmetiki in se ga pogosto uporablja tudi v izdelkih za nego obraza.

Kremi je dodano še olje makadamije, ki je bogato z različnimi vitamini in maščobnimi kislinami. Ima regenerativno delovanje in kožo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Učinkovito vlaži ob vsakem nanosu in negovalno deluje tako na kožo kot nohte.

Uporaba kreme za roke

Kremo nanesite večkrat na dan na očiščeno kožo. Dobro jo vtrite v dlani in na hrbtno stran rok. Ne pozabite je nanesti na območje nohtov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Osamljenost povzroči telesno oslabelost Medtem so znanstveniki že dokazali, da pomanjkljiva socialna aktivnost in notranja zaprtost pri odnosu z drugimi ljudmi ne škodujeta le duhu, ampak imata tudi merljiv vpliv na imunski sistem, srce in ožilje. Zato so ameriške študente vprašali, kako osamljeni se počutijo v svojem okolju. Pri tem se je pokazalo, da so imeli študentje z velikim krogom prijateljev nižje vrednosti znanilcev vnetja interleukina6 v krvi in so se veliko bolje odzvali na cepljenje proti gripi kot njihovi osamljeni kolegi. Pri študentih, ki so se počutili najbolj osamljene, pa se je pojavil do 16 odstotkov slabši odziv protiteles na cepivo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov