Afrodita Ma3genix pomlajevalna nočna krema, 50 mL

Izkoristite nočni čas za hranljivo in regenerativno nego kože s pomočjo Afrodita Ma3genix pomlajevalne nočne kreme. Izkoristite nočni čas za hranljivo in regenerativno nego kože s pomočjo Afrodita Ma3genix pomlajevalne nočne kreme.
32894 32894
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Izkoristite nočni čas za hranljivo in regenerativno nego kože s pomočjo Afrodita Ma3genix pomlajevalne nočne kreme.

Zakaj uporabiti nočno pomlajevalno kremo Ma3genix?

  • nočno delovanje
  • ustreza vsem kožnim tipom
  • primerna za kožo po 45. letu
  • učinkovita nega za obraz, vrat ter predel dekolteja
  • ne vsebuje parabena in silikonov

Delovanje Ma3genix pomlajevalne nočne kreme

S staranjem kože po 45. letu se izgubi vidnost lepotnega trikotnika, ki ga v mladosti definirajo visoke ličnice ter izrazita in mehka čeljustna linija. Njegovo vidnost lahko povrnete s pomočjo nočne pomlajevalne kreme Ma3genix.

Krema bo v nočnem času reaktivirala 14 genov, ki so nujno potrebni za sintezo kolagena, elastina ter hialuronske kisline. Za to poskrbi naravna in okolju prijazna sestavina Matrigenics 14G. Geni, ki jih aktivira ta čudovita sestavina, sodelujejo pri regeneraciji zunajcelične matrice in učinkovito zmanjšajo vidnost gub ter učvrstijo in napnejo kožo.

Pomlajevalni nočni kremi Ma3genix je dodan oljni kompleks, ki kožo bogato nahrani in regenerira njeno čvrstost.

S pomočjo avokadovega olja, je koža učinkovito negovana, nahranjena ter navlažena. Zaradi visoke vsebnosti vitaminov A, D in E ter omega 3 maščobnih kislin, avokadovo olje prispeva tudi k regeneraciji.

Naravni vir vitamina E in esencialnih maščobnih kislin, sončnično olje, poskrbi za vlaženje kože. Ob vlaženju pa sončnično olje tudi prispeva k zaščiti kože pred pretirano dehidracijo, jo neguje in ohranja njeno mehkobo in gladkost.

Olje žitni kalčki je bogato z vitamini, nenasičenimi maščobami ter beljakovinami. To hranljivo olje na kožo deluje tudi vlažilno. Hkrati pa kožo tudi zaščiti in prispeva k boljši regeneraciji kože.

Uporaba pomlajevalne nočne kreme Afrodita

Izberite Ma3genix pomlajevalno nočno kremo za vaš večerni ritual nege obraza. Najprej kožo očistite in jo tonizirajte. Nanesite zadostno količino kreme in jo enakomerno razmažite po obrazu. Uporabite jo lahko tudi na predelu vratu in dekolteja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja