Afrodita Men 24h Hydra Extreme krema, 50 mL

Afrodita Men 24h Hydra Extreme krema odlično navlaži in zaščiti moško kožo. Afrodita Men 24h Hydra Extreme krema odlično navlaži in zaščiti moško kožo.
29013 29013
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Men 24h Hydra Extreme krema odlično navlaži in zaščiti moško kožo.

Prednosti in lastnosti kreme Afrodita

  • za moške
  • dolgotrajno vlaženje
  • nudi zaščito
  • z matirajočim zaključkom
  • primerna za vegane

Delovanje kreme Afrodita Men

Moška koža mora biti negovana s kvalitetnimi in učinkovitimi izdelki, če želite, da ohrani lep videz. Z rednim negovanjem kožo tudi dobro zaščitimo pred neželenimi dejavniki iz okolja, kot tudi pred prehitrim staranjem.

Pri vzdrževanju lepega videza kože je zelo pomembno vlaženje. Dolgotrajno in intenzivno vlaženje s svojimi inovativnimi formulacijami zagotavlja Afrodita Men 24h Hydra Extreme krema. Vlaženje je mogoče, zaradi dodane 100% naravne hialuronske kisline. Le-ta je zaslužna, da je možen intenziven prenos vlage v kožo in da vlaga deluje v globljih plasteh kože. Vlaženje kože ima dolgo delovanje in zato kožo ohrani v dobrem stanju veliko dlje časa.

Navdušila vas bo izredno mazljiva tekstura kreme, ki se po nanosu hitro absorbira v kožo. Za sabo ne pušča mastnih madežev in ima lep mat zaključek. Po nanosu se vaša koža za to ne bo svetila. Prav tako krema ne maši por.

Koža bo z vsakim nanosom kreme Afrodita Men izdatno nahranjena, saj ima formula odlično sposobnost nadomeščanja lipidov, ki se jih iz kože odstrani z britjem. S pomočjo beta glukana se izboljša obrambni mehanizem kože. Tako bo vaša koža optimalno zaščitena, hkrati pa se bo lažje regenerirala.

Ob redni uporabi Afrodita Men 24h Hydra Extreme kreme bo vaša koža bolj mehka na otip in bolj čvrsta.

Uporaba kreme Afrodita Men

Da bo vaša koža res dobro negovana, vam svetujemo nanos kreme vsako jutro in vsak večer. Kremo nanesite zjutraj, tudi če ste se pred tem obrili. Zvečer jo nanesite na dobro očiščen obraz. Z nežnimi gibi nekoliko vmasirajte v kožo in pustite, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja