x
Vse kategorije
Afrodita Men After Shave 3 v 1 balzam, 50 mL
Afrodita Men After Shave 3 v 1 balzam, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Afrodita Men After Shave 3 v 1 balzam, 50 mL

Proizvajalec: Kozmetika afrodita
Afrodita Men After Shave 3 v 1 balzam koži takoj po britju zagotavlja intenzivno negovanje s trojnim delovanjem.
Cena: 5,99 €
Minimalen možen nakup: 3 kos
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Čas uporabepo britju
Namennega moške kože
Kdo uporablja?moški
Tip izdelkabalzam po britju, veganski izdelek, balzam

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Men After Shave 3 v 1 balzam koži takoj po britju zagotavlja intenzivno negovanje s trojnim delovanjem.

Značilnosti balzama za po britju Afrodita

  • takojšnja nega po britju
  • trojno delovanje
  • izredno nežna formulacija
  • z mat učinkom
  • veganski izdelek

Delovanje balzama After Shave 3v1Afrodita Men

Z britjem se koža razdraži. Z ostrimi rezili, ki so nujni za optimalno gladkost kože, načnemo tudi kožno povrhnjico, ki je zato bolj dovzetna za vse škodljive vplive okolja.

Če želimo kožo takoj po britju dobro zaščititi in ji nuditi odlično negovanje, je prava izbira za vse moške Afrodita Men After Shave 3 v 1 balzam. Presenetil vas bo s svojim delovanjem, saj na kožo učinkuje kar na tri načine. Deluje namreč kot balzam za hlajenje, nudi intenzivno vlaženje in kožo tudi odlično zaščiti.

V balzamu je prisoten niacin oziroma vitamin B3, ki učinkovito pomiri reakcije na občutljivi in razdraženi koži. Hkrati zagotavlja tudi optimalno vlaženje. Zaradi prisotnosti niacina se bo pomembno zmanjšala verjetnost za nastanek mozoljčkov, ki so značilni za obrito kožo.

Za dodatno delovanje balzama poskrbita liposoma A, E. Gre za majhne kroglice, ki so obdane s sojinim lecitinom in izpopolnjene z vodnim medijem ter vitaminoma A in E. Vitamin A je znan predvsem po regenerativnih učinkih. Za antioksidativno delovanje in zaščito kožo ter vlaženje, pa poskrbi vitamin E.

Balzam ima kljub svojemu trojnemu delovanju prijetno lahko teksturo. V kožo se hitro vpije in za seboj ne pušča zamašenih por in mastnega videza. Ponaša se namreč tudi z lepim matirajočim učinkom.

Uporaba balzama 3v1 Afrodita Men

Izjemno nežen balzam Afrodita Men After Shave nanesite  zjutraj na dobro očiščeno kožo po britju. Tudi zvečer lahko nanesete balzam za nego kože po tem, ko obraz očistite.

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Kadar delam z družinami, zato ne govorimo o vzrokih niti o krivdi. Govorimo raje o procesih, ki se odvijajo v družini, in o tem, kako jih lahko izboljšamo. V vsaki družini, v vsakem odnosu, so destruktivni in konstruktivni elementi. Dobro je, če jih najdemo, proučimo in nato skupaj poiščemo pot, kako bi lahko destruktivne procese spremenili oziroma omilili.

Pred nekaj leti sem na Danskem izvedel veliko raziskavo s tisoč bodočimi starši. Prosil sem jih, naj pogledajo za nekaj let v prihodnost in se vprašajo, kaj bi radi dosegli s svojo vzgojo, ko bo njihov otrok star 14 ali 15 let. Kaj jim je pomembno?

Na seznamu desetih stvari je bila na prvem ali drugem mestu vedno odgovornost. Nato sem posamezne udeležence prosil, naj mi dajo primer: Kaj natanko razumete pod pojmom odgovornost? Ko je odgovoril eden od partnerjev, se je pogosto izkazalo, da ima njegov oziroma njen partner povsem drugačno predstavo o tem, kaj odgovornost pravzaprav pomeni. Zato si moramo najprej zastaviti vprašanje: kaj sploh razumemo pod pojmom odgovornost?
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Čas uporabepo britju
Namennega moške kože
Kdo uporablja?moški
Tip izdelkabalzam po britju, veganski izdelek, balzam

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.