Afrodita Men After Shave losjon, 120 mL

Afrodita Men After Shave losjon poskrbi za vašo kožo po vsakem britju. Afrodita Men After Shave losjon poskrbi za vašo kožo po vsakem britju.
28998 28998
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Men After Shave losjon poskrbi za vašo kožo po vsakem britju.

Značilnosti losjona

  • za moške
  • primerno za vse vrste kože
  • vsebuje niacin
  • nežno delovanje
  • vegansko

Delovanje After Shave losjona Afrodita

Koža v britju ne uživa, saj jo ostra rezila dražijo in načenjano povrhnjico. Takšna koža je veliko bolj občutljiva in dovzetna za poškodbe. Takoj po britju je koža na obrazu izredno razdražena. Pogosto tudi peče, je pordela ali pa nastanejo majhni neprijetni mozoljčki.

Da kožo takoj po končanem britju učinkovito negujete in predvsem dobro pomirite, uporabite Afroditin Men After Shave losjon. S svojo inovativno formulacijo je primeren prav za vse tipe kože in na vseh pusti enak učinek.

V trenutku po nanosu zagotavlja popolno pomiritev kože. Pekoč ali srbeč občutek bo odpravljen, vi pa boste lahko uživali v svoji gladki koži.

S pomočjo prisotnega niacina, se umiri reakcija na koži. Hkrati pa niacin poskrbi tudi za dobro vlažnost kože po britju. S svojim učinkovanjem zaščiti kožo pred nastankom neželenih mozoljčkov. Postopoma pa redna uporaba niacina vpliva tudi na ton kože.

Tako boste takoj po britju dobro poskrbeli za svojo kožo. Ko boste stopili iz kopalnice, bo na koži samo še prijeten svež občutek in svilnata gladkost obrite kože.

Uporaba losjona After Shave

Losjon za po britju nanesite na kožo prav po vsakem britju. Rahlo pritisnite z dlanmi na kožo, da se nekaj losjona vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja