Afrodita Men Age Protect krema, 50 mL

Afrodita Men Age Protect krema nudi moški koži optimalno nego. Afrodita Men Age Protect krema nudi moški koži optimalno nego.
29002 29002
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Men Age Protect krema nudi moški koži optimalno nego.

Lastnosti kreme Afrodita Men

  • za moške
  • za vse tipe kože
  • z anti-age učinkom
  • vlaži
  • matirajoč učinek
  • veganski izdelek

Delovanje Age Protect kreme Afrodita Men

Moški so v primerjavi z ženskami manj skrbni za svojo kožo. Prav zato morajo izdelki nuditi čim več učinkov in nuditi skrbno izbrane sestavine, ki imajo dejanski vpliv na kožo.

Za odlično negovanje in vlaženje moške kože poskrbi Men Age Protect krema. S svojo edinstveno formulacijo moški koži nudi anti-age delovanje. Tako bo moška koža ostala v mladostnem stanju z lepim in svežim izgledom. Koža bo na otip bolj prožna in čvrsta, hkrati pa zelo gladka.

Izjemno prijetna tekstura kreme se po nanosu v kožo hitro absorbira. Na koži ne ostane masten videz, saj ima krema poseben matirajoč učinek, ob tem pa ne maši por.

Takoj po nanosu Men Age Protect kreme bo koža izdatno hidrirana in hkrati se bo v koži ta vlaga ohranila. Ob vlaženju pa krema ponuja celostno nego s kvalitetnimi sestavinami. Brez težav namreč na koži nadomesti lipide, ki se odstranijo s pogostim britjem.

Krema Afrodita Men bo ob vlaženju poskrbela še za zaščitni film. Ta se ustvari takoj ob nanosu in onemogoča prehitro staranje ter nastanek gub.

Z vsakim nanosom bo vaša koža oskrbljena z jojobinim oljem, ki pripomore, da se na koži ne ustvari masten videz. Ob tem pa olje jojobe poskrbi za pomiritven učinek na občutljivi ter razdraženi koži.

S pomočjo liposoma A in E, je koža še dodatno negovana. Liposomi so pravzaprav majhne kroglice, ki so obdane s sojinim lecitinom in izpopolnjene z vodnim medijem ter vitaminoma A in E. Vitamin A prispeva predvsem k regeneraciji kože in vpliva na vidnost gub. Vitamin E pa s svojim antioksidativnim delovanjem ščiti kožo ter sodeluje tudi pri vlaženju.

Uporaba kreme Afrodita Men

Kremo Age Protect Afodita nanesite na očiščen obraz dvakrat na dan. Priporočamo nanos vsako jutro in vsak večer, ter nežno vmasiranje izdelka v kožo, da bodo učinki hitro vidni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja