Afrodita Mystic Argan hranljivo mleko za telo, 250 mL

Afrodita Mystic Argan hranljivo mleko za telo s pomočjo arganovega olja bogato nahrani vašo kožo. Afrodita Mystic Argan hranljivo mleko za telo s pomočjo arganovega olja bogato nahrani vašo kožo.
33115 33115
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Mystic Argan hranljivo mleko za telo s pomočjo arganovega olja bogato nahrani vašo kožo.

Značilnosti mleka za telo Mystic Argan

  • z arganovim oljem
  • izredno negovalno
  • lahka tekstura
  • ne vsebuje parabena in parafina

Delovanje hranljivega mleka za telo Mystic Argan Afrodita

Po vsakem prhanju, ko kožo dobro očistimo, si ta zasluži še negovanje. Z redno oskrbo kože in kvalitetnimi hranljivimi izdelki, boste kožo vedno znova nahranili in bo tako ostala prožna, gladka in mehka na otip. Ker se z vsakim čiščenjem koža dodatno izsuši, ji je potrebno povrniti vlažnost in jo ob tem še nahraniti, da bo do naslednjega prhanja ostala v odličnem stanju.

Hranljivo mleko za telo Mystic Argan zagotavlja vse kar potrebuje vaša koža. Ima izjemno hranljivo formulo, ki je skriva v lahki teksturi. S prijetnim vonjem, mleko za telo neguje še vaše čute, da se ob ritualu negovanja telesa popolnoma sprostite.

Mleko za telo vsebuje arganovo olje, ki je izredno cenjena sestavina. Drevo raste v Maroku, kjer v ugodnih vremenskih razmerah zrastejo plodovi. Te plodove posušijo na soncu, jih nato trejo kar s kamni, da pridobijo dragoceno olje. Iz popolnoma organskega arganovega olja, se s postopkom deodorizacije izloči neprijeten vonj argana.

Arganovo olje je priljubljeno predvsem zaradi izjemnih hranljivih učinkov na kožo. Vsebuje vitamin E, ki ima izreden antioksidativen učinek. Prav tako so v arganovem olju tudi nenasičene maščobne kisline, ki prispevajo k nevtralizaciji delovanja prostih radikalov.

Z dodatkom kokosovega olja, bo koža po vsaki uporabi mleka za telo Mystic Argan bogato nahranjena in negovana.

Uporaba hranljivega mleka za telo Afrodita

Mleko za telo Mystic Argan nanesite na kožo po vsakem prhanju ali kopanju. Z izdatnim slojem razvajajte kožo in ob tem izvedite še nežno masažo, da se mleko za telo dobro vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja