Afrodita Natural Lift krema za suho kožo, 50 mL

Afrodita Natural Lift krema za suho kožo na kožo učinkuje z lifting učinkom in jo ob tem tudi prijetno navlaži. Afrodita Natural Lift krema za suho kožo na kožo učinkuje z lifting učinkom in jo ob tem tudi prijetno navlaži.
32891 32891
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Natural Lift krema za suho kožo na kožo učinkuje z lifting učinkom in jo ob tem tudi prijetno navlaži.

Zakaj uporabiti kremo Natural Lift?

  • primerna za suho kožo
  • formulacija za nego kože po 40.letu
  • učinkovita na obrazu, vratu ter dekolteju
  • ne vsebuje parabena

Delovanje kreme za suho kožo Afrodita Natural Lift

Suha koža potrebuje po dopolnjenem 40.letu ob učinkoviti negi proti staranju tudi optimalno vlaženje. Z učinkovito kombinacijo sestavin lahko koži ponudite oba učinka z enim izdelkom.

Viden lifting učinek kreme za suho kožo Natural Lift se zgodi po zaslugi Wrinke-Filler kompleksa. Vidnost gub je vidno zmanjšana, saj koža postane bolj čvrsta in napeta. Dolgoročno pa kompleks učinkuje tudi kot zapčita pred transepidermalno izgubo vlage.

Prisoten dipeptid karnozin poskrbi za Anti-Ox zaščito. Kožne celice so zaradi antioksidativnega delovanja zaščitene pred škodljivimi vplivi, ki prihajajo iz okolja in tudi pred tistimi, ki so posledica našega načina življenja. S takšno zaščito je onemogočena degradacija kolagenskih in elastičnih vlaken. Krema zato učinkuje kot anti-age nega.

Afrodita Natural Lift krema za suho kožo vsebuje tudi izredno hranljivo formulo. Kombinacija ceramidov in naravnih olj regenerativno učinkuje na kožo in njen hidrolipidni sloj. Ceramidi imajo izjemno sposobnost spodbujanja naravnega procesa obnove hidrolipidne bariere. S pomočjo ceramidov kožo zaščitimo pred naravnim staranjem. Koža je izdatno navlažena in zaščitena pred škodljivimi zunanjimi dejavniki. Za prijeten občutek suhe kože poskrbi olje belega limnanta, ki je naravni vir naravnih trigliceridov.

Suha koža bo po nanosu kreme Natural lift bolj mladostna, saj bo dobila lep sijoč videz, vidnost gub pa bo zmanjšana.

Uporaba kreme za suho kožo Afrodita

Po temeljitem čiščenju kože ter nanosu tonika, na kožo nanesite Natural lift kremo za suho kožo. Z nežnimi gibi jo vtrite na obraz in predel vratu ter dekolteja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja