Afrodita Natural Lift vlažilni serum, 30 mL

Vlažilni serum Afrodita Natural Lift poskrbi za optimalno navlaženost vaše kože medtem ko učinkuje na kožo z naravnim lifting učinkom in kožo zaščiti pred foto staranjem. Vlažilni serum Afrodita Natural Lift poskrbi za optimalno navlaženost vaše kože medtem ko učinkuje na kožo z naravnim lifting učinkom in kožo zaščiti pred foto staranjem.
32892 32892
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Vlažilni serum Afrodita Natural Lift poskrbi za optimalno navlaženost vaše kože medtem ko učinkuje na kožo z naravnim lifting učinkom in kožo zaščiti pred foto staranjem.

Prednosti in lastnosti vlažilnega seruma Afrodita Natural Lift

  • primerno za vse kožne tipe
  • ustrezno vlaženje tudi za občutljivo kožo
  • učinkovito vlaženje kože po 40. letu
  • za obraz, vrat in dekolte
  • zaščita pred foto staranjem
  • ne vsebuje parabena in parafina
  • nekomedogen

Delovanje Natural Lift vlažilnega seruma

Vlažilni serum je odličen dodatek za vašo nego obraza. Primeren je za vse vrste kože, saj se ponaša z izredno učinkovitim vlaženjem, ki dopolni katerokoli negovalno kremo. Z vlažilnim serumom iz linije Natural Lift boste kožo negovali na tri načine: takojšnje vlaženje, lifting učinek in Anti-ox zaščita.

Za izdatno vlaženje kože poskrbi vlažilni kompleks. Sestavljajo ga naravne sestavine, ki imajo več učinkov na kožo. Učinkovito nase vežejo vlago, spodbudijo regeneracijo kože in pripomorejo k povrnitvi gladkosti ter mehkobe. Nekomedogena formula omogoči občutno povečanje hidracije v epidermisu in ob tem kožo tudi zaščiti pred pretirano dehidracijo.

Kompleks Wrinkle-Filler poskrbi za lifting učinek. Gube bodo manj vidne, saj bo koža bolj prožna in napeta.

Anti-ox zaščita kožnih celic pred negativnimi zunanjimi ter notranjimi vplivi je zasluga dipeptid karnozina. Z antioksidativnim delovanjem prispeva k onemogočanju degradacije kolagenskih in elastičnih vlaken.

Vlažilni serum Natural Lift je učinkovit tudi pri zaščiti pred foto staranjem, saj kožne celice varuje pred poškodbami, ki nastanejo zaradi UVB in IRA žarkov.

Uporaba vlažilnega seruma Afrodita

Vlažilni serum lahko uporabite za dodatno vlaženje kože preden nanesete izbrano negovalno kremo. Če imate mastno kožo, izdelek uporabite kot samostojno nego

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja