Afrodita Natural Vanilla darilni paket,1 set

Afrodita Natural Vanilla darilni paket je namenjen negi telesa, z omamnim vonjem vanilije. Afrodita Natural Vanilla darilni paket je namenjen negi telesa, z omamnim vonjem vanilije.
23063 23063
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Natural Vanilla darilni paket je namenjen negi telesa, z omamnim vonjem vanilije.

Značilnosti darilnega paketa

  • z naravno vanilijo
  • pH ustrezen za kožo
  • vsebuje kremno oljni gel za prhanje in negovalno mleko za telo
  • veganski izdelek

Delovanje Natural Vanilla izdelkov v darilnem paketu

Darilni paket Afrodita Natural Vanilla s svojim klasičnim vonjem vanilije, ustreza vsakemu ritualu nege telesa. V darilnem paketu sta dva izdelka polne velikosti, da lahko dolgo uživate v negovalni formuli kremno oljnega gela za prhanje in negovalnega mleka za telo.

Natural Vanilla kremno oljni gel za prhanje ima izredno inovativno teksturo. Gre za kombinacijo kremnega gela za prhanje z oljnim gelom. Oljni kompleks kvalitetno, vendar nežno, očisti kožo. Prav tako onemogoči, da bi se koža med prhanjem pretirano izsušila. S prijetnim vonjem vanilije, bo vaša koža po vsakem prhanju tudi mehka na otip.

Dodatno nego telesa, lahko po prhanju izvedete z negovalnim mlekom za telo. Namenjen je vsakodnevni uporabi, saj le tako dosežemo res mehko kožo, s svilnato gladkim izgledom. Za prijeten vonj poskrbi naravni izvleček vanilije, ki raste na Madagaskarju. Negovalni učinek mleku za telo dajeta mandljevo ter ekološko kokosovo olje. Mleko za telo vsebuje tudi karitejevo maslo, ki učinkovito zaščiti kožo in pripomore k regeneraciji. Mleko za telo se kljub negovalnemu učinku hitro vpije, brez da bi na koži puščalo neprijetne mastne madeže in obtežen občutek. Negovalno mleko za telo je primerno za vse tipe kože, tudi za tiste z občutljivo kožo.

Uporaba darilnega paketa Natural Vanilla

Kremno oljni gel za prhanje uporabite za vsakodnevno čiščenje kože. Na vlažno kožo telesa nanesite zadostno količino gela in ustvarite peno. Ko umijete želene predele, sperite z obilico vode.

Negovanje kože nadaljujte z negovalnim mlekom za telo. Kožo po prhanju temeljito osušite in nanesite negovalno mleko za telo v enakomerni plasti po celotnem telesu. Vtrite s krožnimi gibi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja