Afrodita Organic Hemp oljni gel za prhanje, 250 mL

Afrodita Organic Hemp oljni gel za prhanje vas prijetno sprosti medtem ko vlaži in pomiri vašo kožo. Afrodita Organic Hemp oljni gel za prhanje vas prijetno sprosti medtem ko vlaži in pomiri vašo kožo.
33064 33064
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Organic Hemp oljni gel za prhanje vas prijetno sprosti medtem ko vlaži in pomiri vašo kožo.

Karakteristike oljnega gela za prhanje

  • za vse vrste kože
  • z oljem konoplje
  • sproščujoč učinek
  • pH vrednost prijazna do kože
  • nima dodanih silikonov
  • vegansko

Delovanje Organic Hemp oljnega gela za prhanje

Za prijeten naval sprostitve med prhanjem uporabite Organic Hemp oljni gel za prhanje. Prijetna oljna tekstura gela zagotavlja ustvarjanje nežne pene, ki učinkovito očisti telo vseh nečistoč.

Afrodita oljni gel za prhanje vsebuje organsko olje konoplje. Izredno dobro ga prenaša tudi občutljiva koža. To olje je nekomedogeno in je primerno tudi za nečisto kožo. Konopljino olje pa je primerno tudi za suho kožo, ki potrebuje izjemno vlaženje. Konopljino olje vsebuje številne vitamine (A, E, B1, B3 in B4) ter minerale in aminokisline. Prav tako vsebuje klorofil in kisline (linolna, linolenska, oleinska) ter esencialne maščobne kisline (omega 3 in omega 6).

Hladno stiskano organsko olje konoplje učinkovito vlaži kožo ter prispeva k ohranjanju vlage v koži. Hkrati jo zaščiti tudi pred nezaželenimi zunanjimi vplivi. Blagodejno vpliva na razdraženo in občutljivo kožo, ki jo v trenutku pomiri.

Uporaba oljnega gela za prhanje Afrodita

Med prhanjem dobro navlažite kožo in nanesite nekaj Organic Hemp oljnega gela za prhanje. Ustvarite nežno peno in očistite kožo. Nato dobro izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja