Afrodita Rose-hip krema za roke, 75 mL

Afrodita Rose-hip krema za roke za negovanje poskrbi s šipkovim oljem in koencimom Q10. Afrodita Rose-hip krema za roke za negovanje poskrbi s šipkovim oljem in koencimom Q10.
33187 33187
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Rose-hip krema za roke za negovanje poskrbi s šipkovim oljem in koencimom Q10.

Značilnosti kreme za roke

  • za roke
  • s šipkovim oljem
  • vsebuje koencim Q10
  • nudi anti-age nego
  • veganska

Delovanje kreme za roke Rose-hip Afrodita

Naše roke nam pomagajo pri vsakodnevnih opravilih. Konstantno jih izpostavljamo različnim vremenskim vplivom in tudi agresivnejšim mehanskim dražljajem. Le redko pa kožo na rokah negujemo tako kot bi si zaslužila in tako kot bi to potrebovala. Ker je koža izpostavljena tolikšnemu vplivu in nima optimalne nege, se lahko zelo hitro na koži pojavijo prvi znaki staranja.

Krem za roke Rose-hip Afrodita nudi učinkovito Anti-age negovanje. Vsebuje šipkovo olje in koencim Q10, ki skupaj delujeta proti staranju kože. Ob negovanju rok pa krema poskrbi tudi za negovanje nohtov in obnohtne kožice. Vaše roke bodo celostno negovane in bodo videti izredno urejene.

Šipkovo olje je zelo dragoceno olje, saj je bogato z različnimi sestavinami. Vsebuje tako vitamine kot omega 3 in omega 6 maščobne kisline. Hkrati pa vsebuje tudi beta karoten. Šipkovo olje na kožo deluje z regenerativnim učinkom. Pripomore tudi k manjši opaznosti kožnih nepravilnosti. Ker so lipidi iz šipkovega olja podobni kožnim lastnim lipidom, se šipkovo olje hitro vpije v kožo. Tako lahko globinsko deluje in oskrbi kožo. Po nanosu ne pušča mastnih madežev.

Uporaba kreme za roke

Afroditino kremo za roke Rose-hip na kožo nanesite večkrat na dan oziroma po potrebi. Za doseganje optimalnih učinkov svetujemo nanašanje po vsakem umivanju oziroma pred izpostavljenostjo agresivnejšim mehanskim dražljajem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Najbolj pogosto nespolno razmnoževanje je deljenje na dvoje, pri katerem se en organizem razdeli na dva. Deljenje je lahko v več smereh: nepravilno pri mikrosporidijih (npr. Nosema sp.), bolj ali manj nepravilno pri amebah (Entamoeba histolytica, Acanthamoeba spp.), vzdolžno, npr. pri bičkarjih in sporozojih, prečno pri migetalkarjih (npr. Balantidium coli) in poševno, npr. pri praži vali vrste Opalina, ki živi v prebavnem trak tu dvoživk. Jedro se pri nespolnem razmnoževanju praživali deli z mitozo, razen makronukleusi ciliatov, ki so poliploidni in se delijo amitotsko. Multiplo deljenje oz. cepitev, deljenje v več organizmov oz. t. i. merogonija, shizogonija (gr. meros = del, schizein = cepiti, deliti se), je poznano predvsem pri praživalih iz debla Apicomplexa. Pri tem načinu razmnoževanja se zaporedoma delijo jedro in drugi bistveni organeli pred citokinezo (deljenje citoplazme). Nastane veliko število hčerinskih celic. Med shizogonijo celice imenujemo shizonte ali mer on te, nastale hčerinske celice pa merozoiti. Nekateri merozoiti se preoblikujejo v gametocite oz. gamonte, predstopnje gamet. Pri spolnem razmnoževanju, gametogoniji (gr. gamete = žena, gametes = mož, gamos = zakon), se združita moška in ženska gameta, nastane zigota. Temu procesu sledi sporogonija z nastankom oociste (lahko vsebuje sporociste) s sporozoiti (gr. spora = seme, setev). Pri nekaterih kokcidijih oociste vsebujejo sporozoite, ki predstavljajo odporne infektivne oblike za prenos in okužbo novega gostitelja, medtem ko pri drugih (vključno s povzročitelji malarije, Plasmodium spp.), oociste (kapsule s sporozoiti) v gostitelju-insektu predstavljajo le razvojno stopnjo praživali.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja