Afrodita Secret Garden Wild Orchid oljni gel za prhanje, 250 mL

Afrodita Secret Garden Romantic Peony kremni gel za prhanje vašo kožo razvaja s prijetnim brezčasnim vonjem potonike. Afrodita Secret Garden Romantic Peony kremni gel za prhanje vašo kožo razvaja s prijetnim brezčasnim vonjem potonike.
33091 33091
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Secret Garden Wild Orchid oljni gel za prhanje bo vašo kožo negoval s prijetnim vonjem eksotične divje orhideje.

Lastnosti oljnega gela za prhanje Wild Orchid

  • prijeten vonj
  • pH prijazen do kože
  • ne vsebuje silikona ter parabena in parafina
  • veganski

Delovanje Secret Garden Wild Orchid oljni gel za prhanje Afrodita

Oljni geli za prhanje so primerni za vse vrste kože, saj odlično oskrbijo kožo kar med prhanjem. Linija Secret Garden pa ob izjemnih negovalnih učinkih prinaša še omamne vonje cvetlic. Wild Orchidoljni gel za prhanje prinaša k vašemu prhanju omamen vonj divje orhideje.

Nekoliko eksotičen vonj vas bo navdušil z vsakim prhanjem. Oljna formula pa bo razvajala vašo kožo. Deluje izredno negovalno, saj zaščiti kožo pred pretiranim izsuševanjem, ki je pogosta posledica prhanja. Po prhanju bo na koži ostal le prijetno svež in dišeč občutek. Na otip bo vaša koža zelo mehka in voljna.

Uporaba oljnega gela za prhanje

Razvajajte se med prhanjem z prijetnim vonjem. Najprej dobro navlažite kožo, nato pa telo razvajajte z oljnim gelom za prhanje Afrodita. Dobro izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja