Afrodita Skin Form nočna negovalna krema proti strijam, 125 mL

<strong>Afrodita Skin Form nočna negovalna krema je idealna za preprečevanje nastanka in zmanjševanje izraznosti že obstoječih strij.</strong> Afrodita Skin Form nočna negovalna krema je idealna za preprečevanje nastanka in zmanjševanje izraznosti že obstoječih strij.
577952 2492

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Skin Form nočna negovalna krema je idealna za preprečevanje nastanka in zmanjševanje izraznosti že obstoječih strij.

Zaradi svoje izjemne regenerativne moči je idealna za preprečevanje nastanka in zmanjševanje izraznosti že obstoječih strij. Nežna masaža z nočno kremo preprečuje pokanje tkiva, spodbuja krvni obtok in izločanje kolagena ter elastina. Krema kožo obenem izdatno nahrani in ji s pomočjo vsakodnevne večerne masaže povrne elastičnost. Koža ostane lepa in napeta še dolgo časa.

količina
125 ml

Uporaba Afrodita Skin Form nočne kreme

Vsak večer s kremo nežno, s krožnimi gibi, masiramo trebuh, boke, zadnjico, stegna in prsi, vse dokler se krema ne vpije. Za zmanjšanje opaznosti že nastalih strij oziroma preprečevanje možnosti njihovega nastanka jo priporočamo zlasti osebam, ki jim pogosto in pretirano niha telesna teža, nosečnicam od prvega meseca dalje in mladostnikom v času hitre rasti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja