Afrodita SOS Kids losjon, 75 mL

Afrodita SOS Kids losjon učinkovito zaščiti otroško kožo pred komarji in različnimi insekti. Afrodita SOS Kids losjon učinkovito zaščiti otroško kožo pred komarji in različnimi insekti.
18816 18816
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita SOS Kids losjon učinkovito zaščiti otroško kožo pred komarji in različnimi insekti.

Značilnosti losjona

  • za otroke po 3 letu starosti
  • primerno za občutljivo kožo
  • enostavno za nanašanje
  • brez neprijetnega vonja

Delovanje losjona Kids SOS Afrodita

Otroška koža je izredno nežna in tudi bolj občutljiva. Razdraži jo lahko že najmanjša sprememba, ki lahko sproži neprijetne občutke otroka. Še posebno v toplejših mesecih, ko so otroci več zunaj in se igrajo tudi ob vodi, je njihova nežna koža izpostavljena soncu in tudi številnim insektom.

Žuželke, ki ob toplem vremenu letijo po zraku, so neizbežna težava vsakega dopusta ali zgolj večera na domači terasi. Da bi svojega otroka zaščitili pred neprijetnimi posledicami pikov žuželk, lahko uporabite Afroditin losjon SOS Kids. Na otroški koži lahko piki povzročijo vse od intenzivne srbečice, do pordelosti kože in pekočega občutka na koži. Pri otrocih lahko to spodbudi nagonsko praskanje, ki pa zadevo le še poslabša. Preventivna zaščita otroške kože z losjonom SOS Kids Afrodita, takšne občutke prepreči.

Izdelan je posebno z mislijo na nežno in občutljivo otroško kožo, primeren pa je tudi za vse ostale, ki se soočajo z občutljivo kožo. Vsebuje olje brazilskega oreha Andiroba, ki učinkovito zaščiti kožo. Nanos losjona SOS Kids Afrodita pripomore k odganjanju in zaščiti kože pred neželenimi piki komarjev.

Nanos losjona je izredno preprost, kar olajša zaščito otroške kože. Po nanosu na koži ostane neviden film, ki ni lepljiv ali masten in na oblačilih ne pušča madežev.

Uporaba losjona Afrodita

Predno uporabite losjon Kids SOS Afrodita pozorno preberite navodila.

Na otroško ali občutljivo kožo nanesite SOS Kids losjon vsaki dve uri. Namažite izpostavljene predele telesa in se izognite stiku z očmi. Izdelek je primeren zgolj za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Okužba ledvic (pielonefritis)

ENA OD NAJPOGOSTEJŠIH BOLEZNI LEDVIC, KI SE POJAVLJA PRI MLADIH IN LJUDEH SREDNJIH LET, JE PIELONEFRITIS, OKUŽBA - NAJPOGOSTEJE BAKTERIJSKA - ENE ALI OBEH LEDVIC.

Pielonefritis je pogostejši pri ženskah in je morda odvisen od spolne aktivnosti. Pri odraslih bolezen povzroča hude bolečine v ledvenem predelu in hrbtu. Običajno ga pravočasno prepoznamo in ustrezno zdravimo, tako da redko vodi v kronično okvaro ledvic. Pri otrocih pa znaki okužbe ledvic niso vedno tako očitni. Včasih otrok navaja le glavobol ali slabost, zaradi česar lahko okužbo spregledamo; nezdravljen pielonefritis pa lahko sčasoma vodi v ledvično odpoved.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja