Afrodita SOS Tropical sprej, 120 mL

Afrodita SOS Tropical sprej je namenjen zanesljivi zaščiti kože pred piki komarjev in ostalih insektov. Afrodita SOS Tropical sprej je namenjen zanesljivi zaščiti kože pred piki komarjev in ostalih insektov.
28877 28877
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita SOS Tropical sprej je namenjen zanesljivi zaščiti kože pred piki komarjev in ostalih insektov.

Prednosti in karakteristike spreja

  • v spreju
  • preprosto za nanašanje
  • prijetnega vonja
  • učinkovito delovanje

Delovanje Afrodita SOS Tropical spreja

Verjetno obstaja zelo malo stvari, ki vas v toplejših mesecih zares motijo. Pogosto nam številne dogodivščine, tudi na odpustu ob morju ali jezeru zagodejo insekti. Komarji, klopi, obadi in številne druge žuželke prežijo na nas tako čez dan kot tudi zvečer. Poleti nosimo res manj oblačil in tako insektom zagotovimo večjo površino, kjer lahko zadajo svoj pik. Za naravno odganjanje teh neprijetnih bitji, so primerni tudi izdelki iz linije SOS znamke Afrodita. Tako boste učinkovito ubežali neprijetnim posledicam pikov kot so pordela koža, srbečica in pekoča bolečina na mestu pika.

SOS Tropical sprej vsebuje eterična olja, ki na naraven način onemogočijo pike insektom. Vaša koža bo zaščiten z naravnimi sestavinami, ki učinkujejo kot zaščita pred piki. Neželene insekte bo na vaši koži pričakalo eterično olje citronele, limonske trave, evkaliptusa in lavande ter rožmarina. Insekti si po tako kvalitetni mešanici eteričnih olj ne bodo želeli sesti na vašo kožo in vam zadati pika ali dveh. Sprej je prijazen do kože in je ob nanosu ne draži.

Vaša koža bo ob nanosu Tropical spreja tudi osvežena in prijetno odišavljena. Na koži po nanosu ne ostane neprijeten lepljiv občutek in kar hitro boste pozabili, da ste si zaščito sploh nanesli na kožo.

Uporaba spreja Afrodita

Pred uporabo embalažo intenzivno pretresite. Da zagotovite optimalno zaščito pred piki insektov, večkrat na dan popršite po izpostavljenih delih telesa. Ob nanosu se izognite stiku z očmi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja