Afrodita Summer Joy osvežilna meglica za obraz & telo, 150 mL

Afrodita Summer Joy osvežilna meglica za obraz & telo je namenjena takojšnji osvežitvi in vlaženju kože. Afrodita Summer Joy osvežilna meglica za obraz & telo je namenjena takojšnji osvežitvi in vlaženju kože.
28334 28334
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Summer Joy osvežilna meglica za obraz & telo je namenjena takojšnji osvežitvi in vlaženju kože.

Značilnosti meglice Summer Joy

  • za telo
  • za obraz
  • takojšnji učinek
  • 97% sestavin naravnega izvora
  • prijeten poletni vonj po Afroditini kultni »Marmeladi«
  • preprost nanos
  • ne vsebuje parafina in barvil
  • primerno za vegane

Delovanje osvežilne meglice Summer Joy Afrodita

V poletnih mesecih, ko nas greje žgoče sonce in se nikakor ne moremo ohladiti in osvežiti, večina velikokrat razmišlja o skoku v osvežilno vodo bazena ali morja. Nekateri bi se zadovoljili tudi z osvežujočo hladno prho, a včasih nimamo priložnosti za nič od naštetega.

Takrat na pomoč priskoči osvežilna meglica Summer Joy Afrodita. Ta čudovita meglica je odlična za obraz in telo, saj ima skrbno izbrane sestavine, pri čemer je kar 97% sestavin naravnega izvora. Njena neverjetna moč osvežitve, vas bo v trenutku popolnoma revitalizirala in počutili se boste, kot da se zares skočili v osvežujočo vodo.

Za prijeten občutek na koži poskrbi naravna mineralna voda, ki s pomočjo pršilke prosto pade na vašo kožo. Že z nekaj potiski boste osvežili velik predel kože. Vaša koža bo z vsakim nanosom dodatno navlažena, kar je v poletnih mesecih zelo pomembno. Prisotne mineralne snovi pa poskrbijo, da se vlaga uspešno prenese v kožo.

Medtem ko vas bo ponesel val svežine, bo osvežilna meglica za obraz in telo na vašo kožo delovala tudi z regenerativnim učinkom. Prijetno osvežitev in negovalni učinek si lahko privoščite ne glede na to, kakšen tip kože imate. Za dodatno sproščujočo izkušnjo pa bo poskrbel edinstveni vonj »Marmelade«, ki je značilni produkt Afroditine poletne linije Sun Care.

Uporaba meglice za obraz in telo

Afrodita Summer Joy osvežilno meglico za obraz in telo nanesite na kožo po potrebi. Popršite po koži iz ustrezne razdalje. Pri nanašanju na obraz zaprite oči, da ne pride do draženja. Izognite se pršenju po koži, če imate na kakšne kožne poškodbe ali rane.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja