Afrodita Sun Care Kids krema za zaščito pred soncem ZF 30, 100 mL

Afrodita Sun Care Kids krema za zaščito pred soncem nudi otroški koži visoko zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki. Afrodita Sun Care Kids krema za zaščito pred soncem nudi otroški koži visoko zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki.
28469 28469
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Sun Care Kids krema za zaščito pred soncem nudi otroški koži visoko zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki.

Prednosti in karakteristike kreme za zaščito pred soncem

  • za otroško kožo
  • zaščitni faktor 30
  • zaščita pred UVA in UVB žarki
  • vodoodporna formula
  • dermatološko testirano
  • veganska

Delovanje kreme za zaščito pred soncem

Otroška koža je veliko bolj nežna in občutljiva kot koža odraslih. To dejstvo v kombinaciji z otroškimi radostmi, ki se odvijajo pod žgočim soncem, pripelje do neljubih posledic na koži. Sončni žarki so namreč nevarni, tudi za otroke, in prav zato je potrebno njihovo kožo dobro zaščitit pred UVA in UVB sončnimi žarki.

Sun Care Kids krema za zaščito pred soncem, bo kožo otrok zaščitila s faktorjem 30. Krema je bila preizkušena pod dermatološkim nadzorom in zagotavlja intenzivno zaščito pred UVB in UVA sončnimi žarki ter pred sončnimi opeklinami ter poškodbami zaradi UV sevanja.

Krema Sun Care Kids ima vodoodporno formulacijo, ki pa jo lahko nanesete tudi na mokro kožo, kar je pri otrocih izredno priročno. Prav tako se krema hitro vpije v kožo in za seboj ne pušča mastnih madežev. V Sun Care Kids kremi za zaščito pred soncem je skrit prijeten poletni vonj po kokosu. Parfum, ki je dodan je hipoalergeni.

Prisoten vitamin E na kožo deluje blagodejno, saj učinkovito pomiri razdraženo kožo. Krema je obogatena z Bisabololom, ki je pravzaprav sestavina pridobljena iz cvetov kamilice. Ima izjemne učinke na kožo, med drugim tudi regenerativne in pomirjajoče.

Uporaba kreme za zaščito pred soncem

Da zagotovite optimalno zaščito, morate kremo Sun Care Kids nanesti v zadostni količini, ki naj ustreza približno 36 mL. Če uporabite premajhno količino kreme, s tem zmanjšate raven zaščite. Kremo na kožo nanesite predno bo izpostavljena soncu. Nanose redno obnavljajte, predvsem po plavanju, ali ko se znojite in če se obrišete z brisačo.

Kljub zaščiti s kremo, majhne otroke in dojenčke dodatno zaščitite pred neposredno sončno svetlobo. Soncu se izogibajte med 11. in 17. uro. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja