Afrodita Sun Care marmelada suho olje, 150 mL

<strong>Afrodita Sun Care marmelada suho olje je namenjeno samopomoči in hitrejši porjavitvi vašega telesa. </strong> Afrodita Sun Care marmelada suho olje je namenjeno samopomoči in hitrejši porjavitvi vašega telesa.
522767 10930

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Sun Care marmelada suho olje je namenjeno samopomoči in hitrejši porjavitvi vašega telesa.

Ali želite hitro pridobiti mikavno ter zagorelo polt? Sončenje in škodljivo izpostavljanje sončnim UV žarkom ni nikoli najbolj modra odločitev.

Afrodita Sun Care marmelada suho olje tako pripomore s svojimi naravnimi ekstrakti korenčka, oliv ter orehov do prijetno zagorele polti, negovalna olja, ki so prisotna v kozmetičnem korektivnem izdelku pa pripomorejo k negovalni negi, vlaženju ter zaščiti.

Izdelek Afrodite kozmetično olje ne zagotavlja UV-zaščite, zato je le nanos olja premalo, če želite svoje telo razdajati sončnim žarkom.

Uporaba Afrodita Sun Care marmelada suhega olja

Pred in med sončenjem izdelek razpršite na želene predele kože. Izdelek ni primeren za otroško, občutljivo in zelo svetlo kožo. Izogibajte se stiku z očmi. Ni za uživanje! Pred uporabo dobro pretresite!

Uporabite ustrezno radodarno količino kozmetičnega olja Afrodita. Manjše količine olja od priporočene, bo bistveno znižala raven zaščite kože pred delovanjem UV žarkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Astma

Kako pogosta je astma?
Astma je pogosta bolezen, njeno pojavljanje pa še narašča - tako v svetu kot pri nas. Na svetu je več kot 300 milijonov bolnikov z astmo. Predvidevanja so, da bo do leta 2025 za astmo zbolelo še dodatnih 100 milijonov ljudi in se bo tako skupno število bolnikov povečalo na 400 milijonov. Pogostost najhitreje narašča pri otrocih in mladini. V Sloveniji naj bi jo imelo 5-10% prebivalcev. Približno polovica primerov bolezni se pojavi do 10. leta starosti, ostalo nekako do 40. leta. V mladosti se pojavlja 2-krat pogosteje pri dečkih kot pri deklicah, a se razmerje do 30. leta izenači.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja