Afrodita Sun Care mleko za zaščito pred soncem ZF 10, 200 mL

Afrodita Sun Care mleko zaščiti vaše telo pred UVA in UVB žarki. Afrodita Sun Care mleko zaščiti vaše telo pred UVA in UVB žarki.
24114 24114
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Sun Care mleko zaščiti vaše telo pred UVA in UVB žarki.

Lastnosti mleka Afrodita

  • nizka zaščita pred soncem
  • zaščitni faktor 10
  • s hipoalergenim parfumom
  • vonj kokosa
  • dermatološko testirano
  • vegansko

Delovanje mleka za zaščito pred soncem Sun Care Afrodita

Zaščita telesa pred sončnimi žarki je zelo pomembna. Predvsem se tega zavedamo v vročih poletnih mesecih, ko smo manj oblečeni in manj tkanin prekriva našo bledo kožo. Da se izognete vsem neprijetnim posledicam kot so pordelost kože, pekoč občutek, izsušenost in srbečica, je potrebno kožo vsaj malo zaščitit pred soncem.

Afroditino mleko za zaščito pred soncem iz linije Sun Care ima nizko zaščito pred soncem s faktorjem 10. Takšen faktor je primeren za osebe, ki imajo temnejšo polt ali so že porjaveli. Prav tako lahko to zaščito uporabite, če ne boste na neposredni sončni svetlobi.

Mleku za sončenje je dodan vitamin E, ki vsebuje naravno prisoten antioksidant. Vaša koža bo tako zaščitena pred prostimi radikali. Hkrati pa vitamin E prispeva k blagodejnem občutku, saj blaži razdraženost kože in učinkovito pomirja kožo.

Pomirjujoče pa na kožo deluje tudi prisoten Bisabololom. Ta dragocena sestavina, ki je pridobljena iz cvetov kamilice ima številne pozitivne učinke na kožo. Med drugim deluje tudi regenerativno.

Uporaba mleka za sončenje

Da zagotovite optimalno moč zaščitnega faktorja, je potrebno na kožo nanesti zadostno količino mleka, kar je približno 36 mL. Mleko nanesite na kožo predno boste izpostavljeni soncu. Nanos je izredno preprost s pršilko. Mleko nato enakomerno razmažite po telesu.

Nanos redno obnavljajte, posebno pa po kopanju, potenju ali brisanju z brisačo. Tudi ko ste zaščiteni z mlekom, se izogibajte neposrednemu soncu med 11. in 17. uro.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja