Afrodita Sun Care Sport krema za zaščito pred soncem, 90 mL

Ohranite visoko zaščito tudi med plavanjem ali potenjem s pomočjo Afrodita Sun Care Sport krema za zaščito pred soncem. Ohranite visoko zaščito tudi med plavanjem ali potenjem s pomočjo Afrodita Sun Care Sport krema za zaščito pred soncem.
27079 27079
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Ohranite visoko zaščito tudi med plavanjem ali potenjem s pomočjo Afrodita Sun Care Sport krema za zaščito pred soncem.

Prednosti in karakteristike kreme za zaščito pred soncem

  • visoka zaščita
  • zaščitni faktor 30
  • primerna za športnike in aktivne osebe
  • vodoodporna formulacija
  • se hitro vpije
  • s hipoalergenim parfumom
  • dermatološko testirano
  • vegansko

Delovanje Sport kreme za zaščito pred soncem Sun Care Afrodita

Čeprav je poleti nekoliko bolj vroče, se kljub temu aktivno ukvarjamo s športom. Tudi med ostalimi aktivnostmi na prostem, se prav zaradi poletnih temperatur pričnemo hitro potiti. Težke kreme za zaščito pred soncem, s pomočjo nekaj kapljic potu zdrsnejo iz kože in tako nismo več zaščiteni pred nevarnimi sončnimi žarki. Ne glede na to kaj počnemo zunaj, nas vroče sonce ogroža z UV žarki. Degenerativne spremembe na koži imajo lahko tudi hude posledice in zato moramo kožo dobro zaščititi.

Afrodita je prav zaradi vseh, ki so aktivni tudi v poletnih mesecih razvila Sport kremo za zaščito pred soncem. Od ostalih krem iz linije Sun Care se razlikuje po močni vodoodporni formulaciji. Visoka UV zaščita z zaščitnim faktorjem 30 se namreč na koži ohrani tudi v vodi in v primeru potenja. Vaša koža bo tako zanesljivo in dolgotrajno zaščitena pred sončnimi žarki, ne glede na to katero aktivnost izvajate.

Krema Sport ima izjemno prijetno teksturo, ki je lepo mazljiva, kar omogoča preprosto nanašanje na kožo. Za še bolj enostavno uporabo, sestavine kreme učinkujejo tudi, če jih nanesete kar na mokro kožo.

Ker se zavedamo, da se vam mudi na zrak in da si čimprej želite pričeti s svojimi aktivnostmi, je Sport krema za zaščito pred soncem res odlična izbira za vas. Krema se namreč izredno hitro vpije. Dodaten razlog, da jo izberete za zaščito kože, pa je prijeten občutek na koži po nanosu, brez neprijetnih belih sledi in mastnih madežev.

Uporaba kreme Sport

Sun Care Sport kremo morate na kožo nanesti predno boste izpostavljeni neposredni sončni svetlobi. Kremo lahko uporabljate za obraz in za telo. Nanesite zadostno količino izdelka, približno 36 mL, da zagotovite koži zaščito s faktorjem 30. Nanos čez dan redno obnavljajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja