Afrodita Sweet Almond hranljivo mleko za telo, 250 mL

Afrodita Sweet Almond hranljivo mleko za telo nudi vaši koži poseben regenerativni tretma z mandljevimi proteini in izvlečkom matičnega mlečka. Afrodita Sweet Almond hranljivo mleko za telo nudi vaši koži poseben regenerativni tretma z mandljevimi proteini in izvlečkom matičnega mlečka.
33135 33135
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Sweet Almond hranljivo mleko za telo nudi vaši koži poseben regenerativni tretma z mandljevimi proteini in izvlečkom matičnega mlečka.

Prednosti in karakteristike hranljivega mleka za telo

  • primerno tudi za suho kožo
  • regenerativna nega
  • z mandljevimi proteini
  • dodan izvleček matičnega mlečka
  • se hitro absorbira

Delovanje Sweet Almond hranljivega mleka za telo Afrodita

Hranljivo mleko za telo Sweet Almond je primerno za vse tiste, ki se po prhanju srečujete z neprijetno zategujočo in izsušeno kožo, ali pa vas takšna koža spremlja ves čas.

Suha koža namreč zahteva posebno bogato in hranljivo nego, s katero želimo dolgoročno odpraviti občutek suhosti. Ker je redno prhanje nujno za kožo, se moramo takoj po prhanju zateči k negovalnim izdelkom. Z vsakim čiščenjem kože namreč dodatno prispevamo k izsuševanju kože. Kar lahko pri tistih, ki imajo že naravno bolj suh tip kože, povzroči neprijetne preglavice.

Hranljivo mleko za telo Sweet Almond je do kože zelo nežno, a kljub temu učinkovito neguje kožo z vsakim nanosom. Izjemna kombinacija sestavin poskrbi za blagodejno olajšanje suhega občutka na koži.

Mandljevo olje skupaj z mandljevimi proteini in izvlečkom matičnega mlečka intenzivno nahrani kožo. Mandljevo olje je zelo dragoceno olje, ki vsebuje oleinsko in linolno maščobno kislino ter vitamine A, B1, B2 in B6  ter vitamin E.

Kljub prisotnim hranljivim učinkovinam, se hranljivo mleko za telo hitro vpije v kožo in na koži ne pušča neprijetnih mastnih madežev. Po vsakem nanosu hranljivega mleka za telo, bo vaša koža občutnejše mehkejša in bolj gladka. Povsem boste pozabili na neprijeten in zategujoč občutek na koži.

Uporaba hranljivega mleka za telo

Za doseganje optimalnih učinkov aktivnih sestavin Afrodita Sweet Almond mleka za telo, ga vedno nanašajte na očiščeno kožo. Ko po prhanju kožo dobro osušite z brisačo, nanesite zadostno količino hranljivega mleka za telo in ga vtrite z nežnimi gibi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja