Afrodita Why Mask 4D laser maska, 2 x 6 mL

Afrodita Why Mask 4D laser maska je odlična za vse, ki si želite profesionalnega lifting učinka v udobju svojega doma. Afrodita Why Mask 4D laser maska je odlična za vse, ki si želite profesionalnega lifting učinka v udobju svojega doma.
33035 33035
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Why Mask 4D laser maska je odlična za vse, ki si želite profesionalnega lifting učinka v udobju svojega doma.

Lastnosti maske za obraz

  • s profesionalnim efektom
  • hitro učinkovanje
  • pakiranje zadostuje za dva nanosa
  • brez sintetičnih barvil

Delovanje 4D laser maske

Dodajanje maske za obraz v nego obraza, še dodatno prispeva k vidnejšim učinkom, lepši koži z bolj svežim in mladostnim izgledom.

Afrodita maska 4D laser učinkuje z liftingom že v eni uri po nanosu. Zaznali boste pravi profesionalni učinek v udobju svojega doma.

Maska vsebuje avokadovo olje, ki učinkovito neguje kožo. Hkrati je zaradi avokadovega olja koža tudi odlično nahranjena ter navlažena. Za prispevek k regeneraciji poskrbijo visoke vsebnosti vitaminov A, D in E ter omega 3 maščobnih kislin.

Da bo videz kože po nanosu maske še bolj napet in bodo znaki staranja manj vidni, poskrbi morski kolagen. Njegove patentirane mikrosfere postopoma prodirajo v zgornje plasti epidermisa. Tam nase učinkovito vežejo vlago in povečajo svoj volumen kar za desetkrat. S tem je koža vidno bolj napeta, gube pa so manj opazne.

Uporaba maske za obraz

Masko nanesite na dobro očiščeno kožo, ki ste jo tudi tonizirali. Nanesite enakomerno plast po celotni površini obraza in pustite delovati 15 minut. Ostanke maske vmasirajte v kožo in ne izpirajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja