Aicha 100 % ekstra deviško arganovo olje, 50 mL

Aicha 100 % ekstra deviško organsko arganovo olje je čudežno olje za lase, kožo in nohte.  Aicha 100 % ekstra deviško organsko arganovo olje je čudežno olje za lase, kožo in nohte. 
510777 25542

Ocene in mnenja

Opis

Aicha 100 % ekstra deviško organsko arganovo olje je namenjeno negi las, kože in nohtov. Omenjene predele celovito zaščiti ter jih neguje. 

Prednosti Aicha arganovega olja

Olje Aicha se hitro vpija, kože ne zmasti ter nima posebnega vonja.

Ob nanosu olja na površino kože le-to preprečuje prekomerno izsuševanje kože, ob enem pa tudi vidno vpliva na starostne gubice in večje gube. Nanašanje arganovega olja Aicha izboljša elastičnost kože ter poskrbi za globinsko vlaženje le-te.

Aicha arganovo olje lahko prav tako nanašate na površino las in lasišča - s tem zagotovite, da bodi vapi lasje čudoviti in nerazcepljeni. Prav tako je nega lasišča z Aicha arganom učinkovit tretma proti izpadanju las in morebitnemu nastajanju srbečega prhljaja.

Kako uporabiti Aicha arganovo olje?

nega las in lasišča - poznamo dva tipa tretmajev in sicer intenziven tip (tukaj iztisnete 3-5 črpalk arganovega olja na površino las) ter normalna nežna nega las in lasišča, ko na površino las nakapljate le nekaj kapljic Aicha arganovega olja.

Zelo podobno velja tudi pri negi kože - ločimo intenzivno ter normalno nego kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aicha Aicha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov