Akileine 15% Urea balzam za nego trde kože stopal, 75 mL

Akileine balzam za nego trde kože stopal s 15% Ureo in 41% manj hrapave kože v 7ih dneh. Akileine balzam za nego trde kože stopal s 15% Ureo in 41% manj hrapave kože v 7ih dneh.
927783 23987

Ocene in mnenja

Opis

Akileine balzam za nego trde kože stopal s 15% Ureo in 41% manj hrapave kože v 7ih dneh.

Akileine balzam za nego trde kože stopal kožo stopal gladi,jo intenzivno vlaži, hrani in obnavija.15% Urea deluje keratolitično - tanjša odebeijeno plast ter učinkovito ščiti pred njenim ponovnim nastajanjem in izgubo vlage. Z uporabo izdelka koža stopal postane gladka, prožna, navlažena, nahranjena in obnovljena. Balzam je primeren za stopala diabetikov.

Njegova učinkovitostje testirana pod nadzorom dermatologov.

Sestavine Akileine balzama

15% Urea, olje grozdnih pešk, Papain, lmperata Cylindrica, Lipester svile in Alantoin.

Uporaba Akileine balzama

Balzam dvakrat dnevno vtrite v kožo stopal, predvsem na izpostavljene dele (pete, prednji del stopal).

Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

Trda koža je težava

Trda koža stopal je težava številnih posameznikov in posameznic, le redkokdo nima težav s keratinskim slojem na površini stopala.
Še posebej moška populacija trpi bolj pogosto, saj so podplati pri moških pogosto izpostavljeni večjim pritiskom in pogosto prav moška populacija za kožo stopal skrbi manj zavzeto kot ženska populacija, prav tako pa je lahko tudi narava dela pogosto dejavnik, ki povzroča zadebelitev kože stopala.

Koža se lahko zadebeli iz številnih razlogov, med drugim predvsem zaradi izsušenosti kože, zaradi povečane obremenitve stopal, pogosto pa je posledica tudi prekomerna neprimerna obutev, ki je celo ne-zračna. Trda koža je bolj ali manj debela plast odmrlih keratiniziranih celic, ki se zbirajo na povrhnjici.

Odmrle celice se zbirajo ena ob drugi in se tesno prilegajo in tvorijo trdo keratinozno plast. Še posebej pri starejših ljudeh (predvsem pri moški populaciji, pa tudi pri ženskah) je lahko debelina keratinozne plasti velika, saj si starejši ljudje težko efektivno odstranjujejo zadebeljeno kožo.

Rešimo se težav s trdo kožo

Da se problema prekomerno trde kože lotimo na pravi način je pomembno poznati možnosti odstranjevanja - na voljo so rezila za kožo,  ki so od časa do časa celo nujno potrebne, pomagamo si lahko s pilami ali pa z namakanjem kože v raztopini.

Zanemarjanje kože stopal lahko vodi do nastanka neprijetnih razpok na koži, kar je lahko tudi zelo boleče. To pogosto težavo rešimo zelo enostavno in sicer z rednim odstranjevanjem keratinozne plasti in posledično z nanosom vlažilne kreme Akileine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Akileine Akileine
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Trstenjak Tamara

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov