Aknegal krema, 50 mL

Mastna koža povečano tvori sebum, vidne so velike, razširjene pore, komedoni, akne. Aknegal krema je medicinski pripomoček, namenjen delovanju na mastni in problematični koži. Z nanosom tankega filma na kožo krema preprečuje sebumu, da bi zamašil kožne pore in na ta način posredno prepreči nastanek aken. Mastna koža povečano tvori sebum, vidne so velike, razširjene pore, komedoni, akne. Aknegal krema je medicinski pripomoček, namenjen delovanju na mastni in problematični koži. Z nanosom tankega filma na kožo krema preprečuje sebumu, da bi zamašil kožne pore in na ta način posredno prepreči nastanek aken.
2022-01-22 14,91 €
932868 24512

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Pred uporabo medicinskega pripomočka Aknegal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

- Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati
- Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom
- Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom

Sestava

Prečiščena voda, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Saponaria officinalis L. (saponaria, soap wort) extract, Inula helenium (elecampane) extract, Solanum nigrum (black nightshade) extract

Kaj je Aknegal krema in za kaj se uporablja?

Mastna koža povečano tvori sebum, vidne so velike, razširjene pore, komedoni, akne. Aknegal krema je medicinski pripomoček, namenjen delovanju na mastni in problematični koži. Z nanosom tankega filma na kožo krema preprečuje sebumu, da bi zamašil kožne pore in na ta način posredno prepreči nastanek aken.
Dodani rastlinski izvlečki delujejo antiseptično, kar še dodatno zmanjšuje možnost razmnoževanja bakterij v lojnicah, kar vpliva na zmanjšanje vnetne reakcije in s tem zavira nastanek aken.
Krema ščiti in neguje mastno in problematično kožo.

Kaj morate vedeti, preden pričnete uporabljati Aknegal kremo?

Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov.
Če Aknegal kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljenja, se pred pričetkom posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

Kako uporabljati Aknegal kremo?

Na obolele predele kože nanesite kremo dva do trikrat dnevno. Tretma ponavljajte 4 tedne oziroma do popolnega okrevanja.

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo!
Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži.
Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Kako shranjevati Aknegal kremo?
Shranjujte pri temperaturi pod 25 °C.
Ne zamrzujte.
Ne shranjujte kreme na vročini ali direktnem soncu.

Proizvajalec
GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov