Systane Ultra UD vlažilne kapljice za oko, 30 x 0.7 mL

Systane Ultra UD vlažilne kapljice za oko učinkovito olajšajo težave suhega očesa in so priročno pakirane v odmerkih za enkratno uporabo. Systane Ultra UD vlažilne kapljice za oko učinkovito olajšajo težave suhega očesa in so priročno pakirane v odmerkih za enkratno uporabo.
32977 32977

Ocene in mnenja

Opis

Systane Ultra UD vlažilne kapljice za oko učinkovito olajšajo težave suhega očesa in so priročno pakirane v odmerkih za enkratno uporabo.

Zakaj izbrati vlažilne kapljice za oko Systane Ultra UD?

  • posebna formula za lajšanje simptomov suhega očesa
  • priročno pakiranje
  • enkratni odmerki
  • ne vsebuje konzervansov
  • kompatibilno s kontaktnimi lečami

Delovanje Systane Ultra UD vlažilnih kapljic za oko

Vlažilne kapljice za oko Systane Ultra UD so posebno izdelane za ublažitev simptomov suhega očesa. S suhimi očmi se srečuje veliko posameznikov, ki najpogosteje zaznajo simptome suhih oči kot pekoč občutek ali pretirano razdraženost, ki je posledica prevelike izsušenosti površine očesa.

Systane Ultra UD vlažilne kapljice za oko so izdelane z namenom dolgotrajnega intenzivnega vlaženja, ki olajša občutke draženja, občutljivosti in pekoče bolečine. Zaradi izjemno učinkovite sestave, so rezultati delovanja kapljic občutni takoj po vnosu v oko. Ker imajo kapljice podaljšano dolgotrajno delovanje, je tudi njihova poraba skozi dan manjša.

Če so vaše oči pogosto razdražene zaradi vpliva negativnih zunanjih dejavnikov, kot so sonce, veter, onesnažen zrak ter prašni delci ali če vaše oči postanejo še posebno izsušene v notranjih prostorih, po delu za računalnikom, branju manjšega tiska ali zbranemu delu, si lahko neprijetnosti olajšate. Z ekonomičnim in praktičnim pakiranjem vlažilnih kapljic za oko Systane Ultra UD.

Enoodmerni vsebniki so priročni za uporabo doma, v službi ali na poti. Brez težav jih uporabite v nekaj trenutkih in takoj boste čutili olajšanje. Te kapljice lahko uporabite tudi vsi uporabniki kontaktnih leč, tako silikonsko hidrogenih kot mehkih in če ste uporabniki dnevnih ali mesečnih kontaktnih leč.

Uporaba kapljic za oči

Previdno odtrgajte enoodmerni vsebnik in se prepričajte, da je nepoškodovan. Odvijte pokrovček, da enoodmerni vsebnik odprete. Nikakor ne vlecite za pokrovček. Glavno nagnite nekoliko nazaj in pogled usmerite navzgor. Spodnjo očesno veko nežno odmaknite od očesa. Eno kapljico kanite v oko. V posamezno oko lahko kanete kapljico od trikrat do petkrat na dan. Po tem ko ste kanili eno kapljico v oko, ga zaprite in s tem omogočite tekočini, da se porazdeli po celotni površini očesa.

V primeru, da težav ne odpravite ali se stanje še dodatno poslabša, se obvezno posvetujte s svojim oftamologom.

Kapljice lahko uporabljate tudi, ko imate kontaktne leče v očesih.

OPOZORILA: Pri uporabi upoštevajte navodila svojega oftamologa in priložena navodila za uporabo izdelka. Če imate stalne težave z očesom in konstantno čutite neprijetnost, se posvetujte z oftamologom, saj bi lahko šlo za resnejše težave.

Vlažilne kapljice za oko niso primerne za namakanje kontaktnih leč.

Zaščitite pred kontaminacijo tako, da preprečite kakršenkoli stik kapalke s površinami.

Shranjujte pri sobni temperaturi in nedosegljivo otrokom.

Sestavine Systane Ultra UD vlažilnih kapljic

polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropilgvar, sorbitol, aminometilpropanol, borova kislina, kalijev klorid, natrijev klorid, diNa EDTA in prečiščena voda.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alcon Alcon
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja