Alfabiotik 600 mg mikroorganizmi za odrasle, 21 vrečk

<p>Alfabiotik vrečke so inovativno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem odraslim in predstavljajo inovativno kombinacijo mikroorganizmov - predvsem Bifidobakterije ter alfa glukanov, ki so pridobljeni iz micelijev gob.</p>

Alfabiotik vrečke so inovativno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem odraslim in predstavljajo inovativno kombinacijo mikroorganizmov - predvsem Bifidobakterije ter alfa glukanov, ki so pridobljeni iz micelijev gob.

924113 8703

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Alfabiotik vrečke so inovativno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsemodraslim in predstavljajo inovativno kombinacijo mikroorganizmov - predvsem Bifidobakterije ter alfa glukanov, ki so pridobljeni iz micelijev gob.

Alfabiotik prehransko dopolnilo vsebuje

AHCC FD-Standardni ekstrakt - le-ta je pridobljen z napredno ekstrakcijsko metodo iz micelijev gob Lentinula edodes (Shiitake)

Mikroorganizmi Bifidobacetrium, BB-12 - sev ki se nahaja v številnih mikroorganizmih, celo jogurtih ipd

AHCC je ekstrahirana iz micelijev gob Lentinula edodes (Shiitake), pridelanih v tekočem mediju z izvlečki otrobov riža. Glede delovanja AHCC še ni dovolj informacij, da bi bilo možno natančno določiti učinek sestavine na človeški organizem.

Posebnih interakcij te aktivne komponente z drugimi zdravili niso zaznane.

Priporočena uporaba Alfabiotik vrečk

Odmerite po 1 vrečko teh mikroorganizmov - dnevno pa lahko odmerite še maksimalno dodatni dve (skupaj 3 vrečke).

Priprava praška: vsebino vrečke prehranskega dopolnila v celoti raztopite v tekočini ali dodati v manjšo količino hrane sobne temperature. Že majhna količina vode povzroči, da se prašek raztopi v celoti.

Izdelka nikoli ne raztapljajte v vrelih tekočinah - denimo čajih ipd. V takem primeru se aktivnost bakterij v trenutku zmanjša, saj bakterije takšnega temperaturnega šoka preprosto ne preživijo.

Sestavine prehranskega dopolnila

Manitol, fruktooligosaharidi, AHCC*FD – Standard (ekstrakt micelijev gliv Lentinula edodes (Shiitake), dekstrin, alfa - ciklodekstrin)

snov proti strjevanju: silicijev dioksid, bakterijska kultura Bifidobacterium, BB-12, arom.

1 vrečka Alfabiotik vsebuje

600 mg AHCC*FD Standard kompleksa

10 ali celo več bakterijskih kultur Bifidobacterium, BB-1

Priloge

Dodatni opis

Ustrezno nadomeščanje bakterijskih kultur, še posebej v času antibiotične terapije je nujno, saj antibiotiki delujejo izrazito zaviralno na razvoj bakterijske mikroflore. Da bi bilo tudi med antibiotičnim zdravljenjem vaše počutje optimalno je potrebno bakterije redno nadomeščati.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov