Alga Maris BIO mleko za samoporjavitev, 150 mL

Imejte čudovito zagorelo polt na popolnoma naraven in varen način z mlekom za samoporjavitev Alga Maris. Imejte čudovito zagorelo polt na popolnoma naraven in varen način z mlekom za samoporjavitev Alga Maris.
33053 33053

Ocene in mnenja

Opis

Imejte čudovito zagorelo polt na popolnoma naraven in varen način z mlekom za samoporjavitev Alga Maris.

Značilnosti mleka za samoporjavitev

  • za telo in obraz
  • za vse tipe kože, tudi občutljivo
  • prijeten naraven vonj
  • ne pušča sledi
  • Ecocert certifikat
  • ne ščiti pred UV žarki

Delovanje Alga Maris mleka za samoporjavitev

Če se zavedate nevarnosti sončnih žarkov in se ne želite pretirano izpostavljati soncu kljub temu pa si želite lepe porjavele kože, je za vas rešitev mleko za samoporjavitev Alga Maris.

S tem mlekom boste na enakomeren način obarvali kožo, tako na obrazu in telesu, brez da bi se izpostavljali soncu. Obarvanost kože bo zelo enakomerna in v čudovitih zlato rjavih odtenkih. Zagorelost boste brez težav ohranili tudi v zimskih mesecih. Tudi takrat bo vaš ten kože izgledal povsem naravno.

Posebna formula mleka za samoporjavitev kožo dobro navlaži in jo zaščiti pred prezgodnjim staranjem. V formuli je tudi patentiran izvleček morskih alg Alga Gorria, ki ima izjemne antioksidativne učinke. Formula vsebuje tudi glicerin, aloe vero in jojobino olje.

Ker mleko za sončenje Alga Maris vsebuje kar 99,6% snovi naravnega izvora, je zelo nežen do kože. Brez težav ga uporabite na kateremkoli tipu kože. Primeren je tudi za osebe, ki so drugače občutljive na sonce zaradi UV žarkov.

Uporaba mleka za samoporjavitev

Mleko za samoporjavitev Alga Maris čim bolj enakomerno razporedite po koži, kjer želite doseči učinek samoporjavitve. Ob predelu obrvi, korenov las, komolcev ter kolen zmanjšajte količino nanosa. Glede na želeno intenziteto porjavelosti, prilagodite pogostost uporabe izdelka. Ko končate z nanašanjem si dobro umijte roke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alga Maris Alga Maris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja