Alga Maris bio zaščitna krema za obraz SPF 30, 50 mL

<strong>Alga Maris bio zaščitna krema za obraz&nbsp; je odlična bio nežna zaščita pred sončnimi žarki.</strong><br> Alga Maris bio zaščitna krema za obraz  je odlična bio nežna zaščita pred sončnimi žarki.
918539 25419

Ocene in mnenja

Opis

- ne pušča belih sledi
- se lepo razmaže
- ni mastna
- deluje vlažiino
- spf 30 ima naravni vonj po kokosu in kariteju
- spf 50 je brez vonja 99.6% vseh sestavin je naravnega izvora

Zakaj se priporoča dnevna uporaba krem za sončenje Algamaris?

UV žarki igrajo pomembno vlogo pri staranju kože. Hkrati vplivajo na celice in na spremembe v DNK, kar lahko naše zdravje resno ogrozi. Da bi uporabili kremo za sončenje, ni treba čakati, da pridemo na plažo ali v situacijo ekstremnega izpostavljanja soncu.

Koža je sončnim žarkom izpostavljena vse leto - tudi ko je oblačno. Veliko anti-age tretmajev obljublja odpravo poškodb kože nastalih zaradi sončenja. Za razliko od njih Algamaris skozi vse leto deluje tako, da do njih sploh ne bi prišlo. Kreme za sončenje Algamaris so še posebej primerne za otroke. V prvih 18 letih svojega življenja so otroci sončnim žarkom najbolj izpostavljeni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alga Maris Alga Maris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja